Skip to content

Vreau să mă angajez!

Fără şefi, fără program fix, fără termene care nu trebuie depăşite (bine, şi cam fără venituri, dar asta e altă discuţie), şi totuşi am ajuns la concluzia că trebuie să mă angajez. Pentru blog, zic.

Stau toată ziulica în faţa PC-ului, bântuind prin diverse cotloane ale internetului (nu e vorba de alea cu porn, terminaţi cu prostiile) şi totuşi scriu din 2 săptămâni în 3 luni pe blog. Asta în timp ce alţi posesori de bloguri, care asudă din greu pe diverse plantaţii de la 9 la 17, publică zilnic măcar 2-3 articole. Deci eu, cu suficient timp liber pentru a abera măcar o dată pe zi aici, public articole pe blog mult mai rar decât cei cu serviciu, deci (teoretic) cu mult mai puţin timp liber.

Ceva oferte? Fac orice, ca tot românul. Nu ştiu dac-o să mă pot ţine de treabă, dar măcar o să scriu zilnic pe blog, ca orice angajat model.

9 thoughts on “Vreau să mă angajez!”

  1. apropo de ce a scris marius…sa nu-ti doresti niciodata sa fii patron ca in ziua de azi platesti la stat de zici ca e afacerea statului nu …zici ca statu a contribuit la deschiderea afacerii cu 100% si e stres mare.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.