Skip to content

Litoralul românesc vs. litoralul bulgăresc

Până mă învrednicesc să termin articolul despre hotelul bulgăresc în care mi-am petrecut 6 zile de concediu, aş vrea să fac o scurtă comparaţie între litoralul nostru şi al lor. Scurtă, în doar 2000 de cuvinte. Poftiţi de comparaţi.

Olimp, România, august 2010. Piscina hotelului Belvedere

Nisipurile de Aur, Bulgaria, august 2010. Piscina hotelului Arabella

Bonus: Melodia hotelurilor Grifid, cântată zilnic dimineaÅ£a, la prânz ÅŸi în cadrul spectacolelor de seară. Cântăm ÅŸi noi un Trenul galben fără cai, o Magistrala albastră, ceva? Sau fredonăm niÅ£el hitul preferat al doamnei Udrea, Piscina goală, hotelul închis, dar aÅŸteptăm să pice bani din cer? Poate atragem ceva turiÅŸti…


10 thoughts on “Litoralul românesc vs. litoralul bulgăresc”

  1. tinand cont ca tocmai vin din Bulgaria, pot sa zic ca nici macar nu se poate face comparatie :d .. clar si cea mai retrasa plaja arata mai bn ca a noastra .. iar de hoteluri nu mai zic ..

  2. Numarul de stele nu conteaza. Mai bine comparam pretul la camera. E posibil ca in Bulgaria la hotelul ala camera sa coste mai putin decat camera hotelului din Romania. Si vorba aia, ambele camera au in pachet acces la piscina. Problema e ca la cea din Romania ai nevoie de coif de ziar si o mistrie.

  3. Si eu. Pentru al patrulea an consecutiv. Am testat insa si litoralul nostru un pic, pentru un hotel de 2 stele (150 lei/camera) a fost destul de bine. Hotel Cometa, Jupiter.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.