Skip to content

20 de muieri pe care le-aş alerga

De fapt 20 de lucruri pe care le iubesc zice leapşa, dar titlul ăsta era mai interesant, cel puţin pentru un pensionar obsedat sexual ca mine. Şi ele ar fi (lucrurile, fiinţele etc.), într-o ordine absolut întâmplătoare, astea de mai jos:

 1. Ţâţele. Mai mari, mai mici, mai rotunde, mai lăsate (cunoscătorii ştiu de ce), cum or fi ele, numai ţâţe mari să fie.
 2. Femeile ataşate de ţâţele de mai sus. E păcat să le iubeşti doar pentru atât când mai au şi alte calităţi.
 3. Viaţa. Aşa cum e ea. Cu bune, cu rele, cu ţâţe mai mari, cu ţâţe mai mici, cu idioţi care te înjură, cu femei care te iubesc. Am învăţat s-o iubesc abia anul trecut, când am pierdut pe cineva care ar fi fost cap de lista aici, dacă mai stătea puţin.
 4. Jucăriile pentru toate vârstele denumite de unii gadgeturi. Iubesc în mod special să le stric. Cum am făcut şi cu HTC Desire pe care-l butonez de câteva zile, stricându-l din prima noapte de amor. Remediabil, din fericire.
 5. Internetul. Îl iubesc peste 10 ore pe zi, minim 6 zile din 7. Deja e boală, cred, dar nu caut tratament încă.
 6. Mirosul de pământ reavăn, de iarbă verde, de natură prea puţin atinsă de civilizaţie. Cam ciudat, dacă stai să te gândeşti la punctul 4, dar ce poate fi mai frumos decât să-ţi butonezi telefonul conectat la internet atunci când stai întins pe iarbă şi asculţi greierii cântând serenade ţâţelor de la punctul 1?
 7. Noaptea. Linişte, pace, femeia sforăie, mâţele torc, ţâţele se dezvelesc pe webcamuri. Plus că poţi lucra în linişte, precum zicea şi nenea care mi-a dat leapşa.
 8. Muzica. De o grămadă de timp rock, de câţiva ani trance, depinde de stare. Cert e că ascult muzică atunci când lucrez, când mănânc, când sunt la budă, când sunt în maşină, când sunt călare… tot timpul, pe scurt. Altfel nu-s bun de nimic.
 9. Nevasta. Mai mâncam ceva săptămâna asta dacă n-o băgam şi pe ea aici? Plus că mă suportă din cretacic, ceea ce nu-i  deloc uşor.
 10. Pisicile. Cat purrson, deh. Am precizat din primele cuvinte că titlul n-are nicio legătură cu restul, da? Că numa’ zoofil nu eram.
 11. Vezi punctul 1.
 12. Vezi punctul 1.
 13. Vezi punctul 1.
 14. Vezi punctul 1.
 15. Vezi punctul 1.
 16. Vezi punctul 1.
 17. Vezi punctul 1.
 18. Vezi punctul 1.
 19. Vezi punctul 1.
 20. Vezi punctul 1.

A fost greu să găsesc şi 10, darămite 20, aşa că ajung şi astea. Nu prea iubesc multe lucruri, dar pe-alea puţine care mi-au intrat la suflet le iubesc intens. Sau adânc.

Google bot şi ăştia care mai treceţi pe-aici, luaţi de vă lepşuiţi cu încredere.


Citeste si...

6 thoughts on “20 de muieri pe care le-aş alerga”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.