Skip to content

Testul cu prosopul

Având în vedere că prea celebrul test cu uşa din filmul A Bronx Tale s-a învechit, între timp apărând maşinile cu închidere centralizată şi alte rahaturi şi considerând că în societatea actuală trebuie modernizate şi testele de compatibilitate între indivizi (de preferat de sexe diferite, dar nu discutăm aici opţiunile nimănui), colectivul de cercetători al laboratoarelor aiurea.eu a elaborat, în urma unui studiu extrem de amănunţit, testul cu prosopul.

În ce constă acest test simplu, în urma căruia afli dacă domnişoara sau doamna căreia urmează să-i introduci veveriţa-n scorbură este compatibilă cu perversa-ţi făptură? În câţiva paşi extrem de uşor de urmat:

Primul pas: o inviţi la un duş în doi, în vederea partidei de sex care urmează. Brânza de APACA nu mai are aşa mare căutare de când s-a recăsătorit Petre Roman, în zilele noastre femeile preferând totuşi Kentul şi valuta (e criză, deh), aşa că bag-o la duş înainte. Având în vedere că ai cabină de duş de 80×80 şi mai ales că tu ai ajuns la suta de kile, deci nu mai încapi nici măcar singur în cabină, darămite cu duduia, o inviţi respectuos să intre ea prima la duş. Presupunem că o mănâncă  rău acolo unde urmează să dai atacul, deci se va spăla repede.

Pasul doi: după ce iese cocoana de la duş, ai exact 15,69 secunde ca să te speli şi tu, altfel ratezi următorii paşi. În timp ce ea se şterge tacticoasă, tu te speli ca şi cum ar mai fi exact 15,69 secunde până la terminarea programului de 2 minute de apă caldă. Dacă ai trăit pe vremea Împuşcatului, vei şti cum să profiţi de fiecare secundă şi mai ales de fiecare picătură de apă.

Al treilea pas şi poate cel mai important: duduia e foarte emoţionată, aşa că o apucă pişarea. Posibil şi de la duş, nu numai de la emoţii. Se va scuza şi se va aşeza pe veceu, moment în care tu vei ieşi din duş, vei înhăţa prosopul, vei începe să te ştergi şi te vei gândi la cea mai tare gagică pe care ai văzut-o vreodată în tonele de pornache descărcate cu grijă de pe net. Acest lucru îţi va provoca, dacă totul decurge normal, o erecţie monstruoasă. Te vei şterge în continuare, fapt care-ţi va bălăngăni scârbavnicul mădular în toate direcţiile.

Ultimul pas, cel decisiv: cu bărbăţia bălăngănindu-se lasciv, te vei apropia de duduia aflată în plin proces de creaţie urinară. Belengherul tău va ajunge, dacă înălţimile vă sunt compatibile, exact în dreptul frumosului orificiu pe care domniţa ta scoate sunetele alea numite de specialişti cuvinte. Alea pe care le turuie neîncetat exact în momentele în care tu ai mai puţin chef s-o asculţi. Te vei apropia exact cât să-i bălăngăni pitonul erect prin faţa guriţei ei ca fraga.

Dacă se şterge şi trage apa… a picat testul, deci e cazul să-i îndeşi rapid ce poţi şi pe unde poţi, după care să-ţi cauţi în continuare jumătatea. Dacă se repede asupra bălăngănitoarei tale extremităţi şi-i aplică acelaşi tratament pe care i l-a aplicat îngheţatei pe băţ ultima oară când ai scos-o în parc, există şansa ca ea să fie femeia vieţii tale. Poate nu va fi, dar măcar ai parte de sex oral şi cred că e cazul să mai scazi pretenţiile, aşa că încearcă să nu faci o scenă dacă nu înghite. Se va întâmpla şi asta, la un  moment dat.


Citeste si...

8 thoughts on “Testul cu prosopul”

  1. Excelent. :) asta trebuie sa o pun in practica. Insa … daca ea nu se va aseza la pisare? Cum facem testul? Trebuie sa luam in calcul totul.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.