Skip to content

Servicii de miştocăreală online

Te-a enervat şeful şi vrei să i-o plăteşti cumva? Te-a părăsit iubitul/iubita şi vrei să îi dai ceva emoţii? Sau, pur şi simplu, ai chef să faci mişto de cineva, dar fără ca persoana respectivă să ştie? aiurea.eu îţi oferă acum această posibilitate!

Prin noul serviciu de miştocăreală online oferit de aiurea.eu poţi să faci mişto de oricine, oricând şi oricât, fără să-ţi fie frică de urmări. De exemplu, îi poţi spune şefului că Mirandolina de la HR a trecut şi prin patul tău înainte să ajungă sub biroul lui, între cele două evenimente poposind însă şi pe la un anumit spital care se ocupă de boli ruşinoase. Sau, mă rog, dacă nu vrei să ştie de ce boli suferi tu, ca să nu-şi dea seama că eşti suficient de defect încât să pui la cale miştocăreli online, îi poţi spune că ţi-a făcut o felaţie cu cinci minute înainte de a se pupa cu el. Cu finalizare.

BineînÅ£eles, nu-i vei spune “victimei” direct aceste lucruri, ci prin intermediul nostru. Avem nevoie doar de un ID de messenger, un cont de Twitter, de Facebook sau pe orice altă reÅ£ea socială care asigură ÅŸi chat. De preferat Twatter sau Facenook, ca să-i facem de râs în public.

Aşadar, aşteptăm să ne contactaţi la teiaulamishto coadădemaimuţăverde aiurea.eu pentru a vă informa despre sau a beneficia de serviciile noastre de miştocăreală. Online, pentru că aici suntem toţi zmei.

28 thoughts on “Servicii de miÅŸtocăreală online”

 1. Este o chestie … chiar aiurea ! “Èšara arde È™i baba se piaptănă” … Altceva mai util nu ai găsit să faci !?

 2. Desigur. Asta iti inspira tie adresa asta, aiurea.eu? OK, de maine aici va fi un blog de tips&tricks pentru Windows 95.

 3. Nu am vrut și nici nu vreau să fiu răutăcios, sincer ! Dar fă și ceva ne-aiurea, și ai să vezi că nu mai are priză la cititori pentru că ăștia suntem: miștocari !

 4. Felicitari, tocmai ai inteles ce am vrut sa spun in aiureala de fata.

  PS: Ceva ne-aiurea oi face eu prin alte parti, aici e coltisorul de aiureli in care incercam sa ne descretim olecuta fruntile. Cateodata reusim, cateodata nu…

 5. Ahhh … scuze, cred că am greÈ™it “teritoriul” ! Ca să faci aluzii … în fine … ! ReÈ›ine un lucru: “OK, de maine aici va fi un blog de tips&tricks pentru Windows 95.”, ca să faci aluzii este simplu, chestia este să înÈ›elegi È™i DE CE !? Baftă È™i o zi bună ! :)

 6. Odorizel Automatu'

  Ce va mai vine in minte mai :))
  Oricum pare a fi fun, cu exceptia injuraturilor care le primiti ;))

 7. N-avem testimoniale, ca nu se inghesuie nimeni. Probabil fiecare vrea sa mistocareasca personal, nu prin intermediari.

 8. Nu. Tu ti-ai pus blogul in lista blogurilor dofollow !
  Odata cu aceasta accepti ca numele comentatorilor sa fie cuvinte cheie ale website-urilor lor, sau cel putin asa ar trebui ! ;)

 9. 1. Eu nu mi-am pus blogul nicaieri, probabil l-au pus altii. Daca te referi la lista de pe seopedia, “probabil” ala devine “sigur”.

  2. Asta cu “daca ai blog dofollow accepti ca numele comentatorilor sa fie cuvinte cheie” e absolut noua pt mine, multumesc ca m-ai pus la curent. E lege deja sau asteapta sa inceapa sesiunea parlamentara extraordinara pentru a fi dezbatuta si aprobata?

  3. Acu’ serios: cum te striga acasa, Odorizel sau O’Dor Izel?

 10. Mai, acasa la tine persoanele de gen feminin ma striga de regula iubitu`, dar tu imi poti zice nick ;)

 11. Nu fi mai nesimtit, eu lu` sor`ta ii zic pisi, tu ii zici mâţa ?:|

  ps. cred ca este cazul sa incheiem discutia aceasta fara rost ! Mult succes cu blogul ;)

 12. Tipic baieteilor cu neuroni putini si aia morti de foame – cand n-avem argumente trecem la jigniri. Succesuri cu odorizantele.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.