Skip to content

Efectele emisiunilor televizate asupra subconştientului aiurea

Ce ţi-e şi cu înmormântările şi deshumările astea de pe la TV, frate… Am ajuns să-mi visez rude moarte de ani buni din cauza ăstora cu transmisiunile lor directe din groapă. Şi nu orice fel de vise, ci de-alea de mare angajament, cu “mai ai puţin şi vii aici”, aşa că am început să mă pregătesc de trecerea la cele sfinte. Adică m-am gândit să mă reapuc de fumat, am făcut inventarul sticlelor de whisky din casă şi un plan de bătaie întru grabnica lor golire, am scormonit în agenda telefonică şi în amintiri după numere de telefon ale partenerelor de nebunii de odinioară. Deja pun la cale un plan diabolic care să mă ajute să aduc măcar două-trei dintre ele simultan în aşternuturile-mi mătăsoase. Bineînţeles, să fiu şi eu pe-acolo cu ele, nu plecat după pâine.

Planuri mari, ce să mai zic. Potrivite pentru ultimele luni de viaţă, cred, că doar nu-ţi pierzi cel mai preţios timp croşetând căciuliţe pentru nepoţii care nu te vor cunoaşte niciodată, dezlegând cuvinte încrucişate sau uitându-te la emisiuni despre Ceauşescu şi ai lui, la mai mult de douăzeci de ani după ce credeai că ai scăpat de ei.

Tu, cetitorule, cam ce-ai face dac-ai şti exact cât timp mai ai de zăbovit pe-aici? Sex cu Simona Sensual? Tweetmeeturi printre clătite şi papanaşi? Interviuri cu Blogatu? Ce?

3 thoughts on “Efectele emisiunilor televizate asupra subconştientului aiurea”

  1. wow cred ca daca aflu cat mai am de trait intru in depresie si-atat. adica…nu cred ca in perioada ramasa (fie ea si 10-20 de ani) am sa mi fiu om sau o sa imi mai arda de ceva. sa te apuci de fumat ca oricum mori? nu stiu ce sa spun…e o vorba “cine nu fumeaza moare sanatos”.
    totusi ma gandesc la faptul ca daca suntem capabili sa constientizam ca nu suntem eterni trebuie sa acordam mai mult timp celor dragi. eu una regret ca bunicilor mei nu le-am spus cat de mult ii iubesc, ca nu i-am vizitat mai des ca nu m-am bucurat de clipele petrecute alaturi de ei. asta trebuia spus si la tv insa nu se facea audienta.

  2. as fura 2 lucruri care sunt visele mele, o honda cbr 1000 rr fireblade si un lancer evolution 9… sa ma plimb pan la moarte….

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.