Skip to content

Iunie 2010

Plăcere, durere, liniște, plăcere. Reacțiile bugetarului român de lux

Urmăream, mai deunăzi, două chestii în paralel, una pe net și cealaltă la televizor: un pornache, ceva cu Pierre Woodman și niște domnișoare pe care le iniția în tainele amorului pe din dos, și o emisiune la Realitatea TV, ceva cu criză, scăderea salariilor, creșterea taxelor, greve și alte manifestații.

Cum eram, bineînÈ›eles,  mai atent la pornache, am observat un fel de È™ablon, un “pattern”, dacă-mi e permis, pe care-l urmau domniÈ™oarele din filmul respectiv: cât aveau balaurul la gaura cea veche È™i umedă, cam toate gemeau, gâfâiau È™i făceau ca mâțele în călduri; le plăcea, deh, cum e È™i normal. Cum scotea nenea Pierre È™arpele È™i-l îndesa, uÈ™urel, mai la întuneric, fetele începeau să È›ipe. Unele, probabil mai strâmte, chiar să urle. Câteva secunde, după care amuÈ›eau brusc. Băi, se lăsa o liniÈ™te de credeam că mi s-au dus boxele de la laptop. Un pic mai încolo, după ce-È™i croia monstrul din pantaloni drum prin hățiÈ™urile chipurile virgine ale colonului È™i-i împrumuta dimensiunile lui, începea iar veselia. Și dă-i, È™i luptă, È™i geme, È™i ah, È™i oh.

Cum urmăream, cam trei secunde odată la cinci minute, È™i dezbaterea de la tv, suprapunând astfel niÈ™te momente fierbinÈ›i cu niÈ™te discuÈ›ii înfierbântate, am realizat o chestie: bugetarul român de lux seamănă cu domniÈ™oarele din filmul lui Woodman. Da’ perfect, nu aÈ™a. Când se măresc salariile, se inventează sporuri de zâmbet, creÈ™te punctul de pensie, se subvenÈ›ionează diverse treburi, se inventează agenÈ›ii guvernamentale È™i posturi bine plătite, bugetarul geme de plăcere È™i se umectează tot. Cheltuie mici averi în Carrefour, pe curpapir de-ăla scump È™i frumos mirositor, își cumpără maÈ™ini de mogul, în leasing pe 10 ani È™i plătind avansul din prima pentru È™osete curate, chițăie, gâfâie, are orgasm necontrolat.

Read More »Plăcere, durere, liniÈ™te, plăcere. ReacÈ›iile bugetarului român de lux

Eu, blogosfera, versus apa chioară

Am visat într-o noapte că scriam pe blog. Pe bloguri, de fapt. Pe ăsta, pe unul de new media, pe altul de reţete, pe încă unul de muzică, pe vreo două de tehnologie şi pe unul secret, accesibil doar amicilor mei virtuali. Scriam pe toate în acelaşi timp, cu o frenezie şi cu o viteză pe care nu le-a avut nimeni niciodată. Scriam articole de suflet, articole plătite, articole neplătite, dar cu potenţial de a aduce altele plătite, articole traduse, articole preluate, articole cu poveşti inventate, articole cu întâmplări reale, articole despre alţii, articole despre mine, articole în care dădeam sfaturi, articole în care ceream sfaturi, articole. Multe, cu nerv, cu subiect şi predicat, cu gramatică impecabila şi lexic demn de un academician.

Şi cum scriam eu aşa, întruna, cât toata blogosfera la un loc, m-au lovit. Întrebările, alea grele. Cele mai grele dintre toate. Pentru cine pana mea scriu? De ce scriu? Cum scriu? Unde ajung dacă scriu? Unde vreau să ajung scriind? Cât timp pierd scriind? Merită? Fac bani din scris? Mă prostituez pentru ei? OK, nu mai mult decât alţii, dar merită? Recitindu-mi blogurile, găsesc ceva util prin ele? Sau măcar amuzant, deconectant, provocator de zâmbete? Sau de gânduri? Va pune vreun articol din alea pe care le scriu cu atata frenezie, vreodată, pe cineva, pe gânduri? Va cumpăra vreodata cineva un produs doar pentru că l-a vazut prezentat aşa frumos în vreun  articol scris de mine? Îmi va ajuta vreodată, în viaţa reală, de dincolo de monitor, faptul că scriu cât o blogosferă întreagă? Dar în afara cercului restrâns de oameni cu aceleaşi preocupări? Va da vreodata, cineva, doi bani pe mine pentru că am X bloguri pe care scriu zilnic Y articole, câştigând de pe urma lor Z bani?

Read More »Eu, blogosfera, versus apa chioară

Liliput

Cafeluta. Sarmaluta. Ciorbita. Baietel. Fetita. Unghiuta. Suculet. Bananuta. Pantofior. Pisicuta. Motanel. Timpitel. Prostuta. Vacuta. Slaninuta. Piciorus. Magarus. Cercelus. Inelus. Apica. Putulica. Degetel. Cacatel. Chilotei. Strugurei. Piinica. Mamaliguta. Prostutule ! … … Toate pronuntate vocal, rotund si cu degetul mic al miinii stingi ridicat in aer, stindard al profundei distinctii. Ca… Read More »Liliput


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.