Skip to content

Sondaj: ce curpapir vă face rozeta fericită?

După o scurtă discuţie cu Blogatu, cel mai oltean dintre bloggeri (sau invers), care face sondaje, după umila mea părere, doar de dragul de a le face, m-am gândit ca, în loc să-l preiau pe-al lui, total neinteresant pentru mine (nu lucrez în telecom sau conex, deci mi se cam fâlfâie de pe ce reţea dai beepuri), să vă propun unul ale cărui rezultate chiar mă interesează.

Pe bune. Sunt un cumpărător profesionist de curpapir, deci pot spune că-s oarecum în domeniu. O studiez pe toate părţile, o aleg în funcţie de o grămadă de factori, cum ar fi: numărul de foiţe disponibile pe fiecare rolă, câte straturi are, miroase a lavandă sau a micşunele, zgârie sau gâdilă, e made in UE sau Ferentari etc.

Aşadar, iată sondajul. Promit să scriu un articol de minim 500 de caractere despre cum şi cu ce mă şterg eu pe din dos. #plsRT!


Citeste si...

3 thoughts on “Sondaj: ce curpapir vă face rozeta fericită?”

  1. deci ma, dupa cei 5 ani de studentie, in care am folosit doar piata de la A la Z … curu meu inca are plumb …. asa ca am nevoie de cea mai fina posibila :-))

  2. Oameni buni daca am intrat in epoca cand totul trebuie sa fie ECO nu va venit ideea de hartie refolosibila?
    dupa ce o folosesti la baie o speli pui la uscat apoi o calci iei niste flori din parc sau de la gradina botanica le maci ni si el preasari si asa ai parfum si o poti folosi din nou. Din lipsa de timp nu o mai speli o pui doar la uscat langa periuta de dinti.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.