Skip to content

România în stradă

Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi astăzi la o shaorma în Piaţa Victoriei. Pancarte, scandări, lozinci, jos Băsescu, muie Boc, nu ne luaţi din salarii, luaţi-ne în gură, cocktailuri Molotov din Coca Cola şi Mentos, alea. Revoluţionar, zic. Jos Guvernul!

Ca unul care a prins Revoluţia din 1989 când deja avea păr prin zonele intime şi renunţase de ceva timp la scutece, nu pot să nu-mi pun o întrebare simplă. De bun simţ, cred. Deci manifestăm, #pman, #pvict, #muieboc, chestii. Luăm bastoane pe cârcă, privim scutierii în ochi, ăia îşi aduc aminte că şi lor li se micşorează salariul cu 25% şi trec de partea poporului. Ura! Scutierii e cu noi! Am înfrânt! Boc fuge ruşinos cu un caricioplan de pe Muzeul Antipa, Băsescu bagă tărtăcuţa, ca struţul, la doamna Nuţi-n fofoloancă şi moare sufocat. Schimbăm Preşedintele, Guvernul, pamperşii mămicilor eroine, tot. PE CINE PUNEM ÎN LOC?

Mai e cineva în Å£ara asta capabil să facă un slalom printre căcaÅ£ii în care ne-am afundat ÅŸi să ne aducă prosperitatea la care visăm de 20+ ani? Cum ziceam, ca unul care a prins RăzmeriÅ£a din 89, promisiunile de atunci ÅŸi perioada dezamăgitoare de azi, mă cam îndoiesc. Da’ dacă trebuie, monÅŸer, ies ÅŸi io în PiaÅ£a Victoriei, ca să nu mă acuze purtătorii de pamperÅŸi de laÅŸitate.

Jos chiloÅ£ii! Pardon, Guvernu’.

2 thoughts on “România în stradă”

 1. :)>-
  Dap, punem in loc STRAINI!
  Nemti, austrieci, elevetieni.
  Romanii nu-s capabili sa faca nimic in tara lor, pentru tara lor.
  Cand ajung in varful bogatiei, uita ca mana este totusi scurta si-atunci isi prelungesc bratele cu o sumedenie de inventii…
  jos/sus, nici nu are importanta, important este sa plece cu mic cu mare de la guvernare, evident, cu baselu-n frunte!
  Niciunul dintre cei ce s-au perindat la guvernare in acesti 20 de ani sa nu mai aiba dreptul de a locui un scaun sau de a face afaceri cu statul.
  :-\ “

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.