Skip to content

România în stradă

Zeci de mii de oameni sunt aşteptaţi astăzi la o shaorma în Piaţa Victoriei. Pancarte, scandări, lozinci, jos Băsescu, muie Boc, nu ne luaţi din salarii, luaţi-ne în gură, cocktailuri Molotov din Coca Cola şi Mentos, alea. Revoluţionar, zic. Jos Guvernul!

Ca unul care a prins Revoluţia din 1989 când deja avea păr prin zonele intime şi renunţase de ceva timp la scutece, nu pot să nu-mi pun o întrebare simplă. De bun simţ, cred. Deci manifestăm, #pman, #pvict, #muieboc, chestii. Luăm bastoane pe cârcă, privim scutierii în ochi, ăia îşi aduc aminte că şi lor li se micşorează salariul cu 25% şi trec de partea poporului. Ura! Scutierii e cu noi! Am înfrânt! Boc fuge ruşinos cu un caricioplan de pe Muzeul Antipa, Băsescu bagă tărtăcuţa, ca struţul, la doamna Nuţi-n fofoloancă şi moare sufocat. Schimbăm Preşedintele, Guvernul, pamperşii mămicilor eroine, tot. PE CINE PUNEM ÎN LOC?

Mai e cineva în ţara asta capabil să facă un slalom printre căcaţii în care ne-am afundat şi să ne aducă prosperitatea la care visăm de 20+ ani? Cum ziceam, ca unul care a prins Răzmeriţa din 89, promisiunile de atunci şi perioada dezamăgitoare de azi, mă cam îndoiesc. Da’ dacă trebuie, monşer, ies şi io în Piaţa Victoriei, ca să nu mă acuze purtătorii de pamperşi de laşitate.

Jos chiloţii! Pardon, Guvernu’.


Citeste si...

2 thoughts on “România în stradă”

 1. :)>-
  Dap, punem in loc STRAINI!
  Nemti, austrieci, elevetieni.
  Romanii nu-s capabili sa faca nimic in tara lor, pentru tara lor.
  Cand ajung in varful bogatiei, uita ca mana este totusi scurta si-atunci isi prelungesc bratele cu o sumedenie de inventii…
  jos/sus, nici nu are importanta, important este sa plece cu mic cu mare de la guvernare, evident, cu baselu-n frunte!
  Niciunul dintre cei ce s-au perindat la guvernare in acesti 20 de ani sa nu mai aiba dreptul de a locui un scaun sau de a face afaceri cu statul.
  :-\ “

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.