Skip to content

Ajutaţi un biet chior să găsească diferenţa

Aiurea la cumpărături, partea a şasea. De data asta după un VPS, pentru nişte neni care-şi ţin toate mailurile de la amante pe server, să nu-i prindă nevestele. Altfel nu-mi explic cu ce pana mea umplu atâta spaţiu, că n-au decât mailuri.

În fine, să purcedem. Avem enjoyvps.ro şi enjoyvps.com, ambele proprietatea SimpliQ. Pe .com avem nişte preţuri, pe .ro altele, cu 5$ mai mari. Şi nu mă prind de ce, caracteristicile sunt la fel, dacă era vorba de TVA sumele erau altele etc. Chestia mişto e că, indiferent de pe care dintre site-uri comanzi, serveraşele tale ajung în acelaşi coş de cumpărături. Atunci să vezi ce te scarpini în cap, întrebându-te ce naiba diferă la ele, în afară de RO în denumire şi 5$ în plus la preţ.

Îmi scapă mie ceva sau aia e o taxă pentru faptul că eşti român? Boc, ‘te-n băsescu, şi SimpliQ tot al tău e?


Citeste si...

7 thoughts on “Ajutaţi un biet chior să găsească diferenţa”

  1. E foarte simplu. Comanda de unde iti convine pretul, mai exact de pe .com

    Diferenta vine de la metodele de plata folosite, pe .ro poti plati prin metode specifice (transfer bancar, etc) iar pe .com doar card sau PayPal.

  2. Serverele din SUA sunt gazduite in datacentere mai mari si pretul de administrare pe una bucata server este mai mic un pic, probabil si costul la energie electrica si altele de genul asta. Eventual firma care administreaza datacenterul are si ceva facilitati de la stat. Apoi eu prefer sa folosesc un server din RO chiar daca ma costa cu 5$ mai mult

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.