Skip to content

Mai 2010

Idee de reţea socială

Credeaţi că s-a inventat cam tot ce era de inventat în materie de reţele sociale? Ei bine, nu! aiurea.eu oferă, în exclusivitate pentru cititorii acestui blog, o idee de reţea socială/afacere online nemaivăzută şi nemaiîntâlnită. Cel puţin prin părţile de internet prin care bântuim noi. O puteţi pune în practică… Read More »Idee de reţea socială

Flight 666

Post pentru mine, nu-l bagati in seama. Ma pregatesc pentru 15 august. :-)

M-am scos

M-am hotărât să împart discountul ăsta cu tine, vizitatorule rătăcit pe-aici. Care mai doreşte, care mai pofteşte? Discount proaspăt avem!

Sondaj: ce curpapir vă face rozeta fericită?

După o scurtă discuţie cu Blogatu, cel mai oltean dintre bloggeri (sau invers), care face sondaje, după umila mea părere, doar de dragul de a le face, m-am gândit ca, în loc să-l preiau pe-al lui, total neinteresant pentru mine (nu lucrez în telecom sau conex, deci mi se cam fâlfâie de pe ce reţea dai beepuri), să vă propun unul ale cărui rezultate chiar mă interesează.

Pe bune. Sunt un cumpărător profesionist de curpapir, deci pot spune că-s oarecum în domeniu. O studiez pe toate părţile, o aleg în funcţie de o grămadă de factori, cum ar fi: numărul de foiţe disponibile pe fiecare rolă, câte straturi are, miroase a lavandă sau a micşunele, zgârie sau gâdilă, e made in UE sau Ferentari etc.

Aşadar, iată sondajul. Promit să scriu un articol de minim 500 de caractere despre cum şi cu ce mă şterg eu pe din dos. #plsRT!

Read More »Sondaj: ce curpapir vă face rozeta fericită?

A venit chinezăria despre AC/DC

Am aberat, am şpăguit, am câştigat. Bineînţeles, nu puteam să dezvirginez cartea câştigată cu ajutorul camerei video decât în faţa… camerei video. Acest unboxing aiurea nu putea fi realizat dacă nu urmam cursurile intensive organizate de Academia Naţională de Unboxing preaFresh.ro. Mulţumesc trupei AC/DC pentru melodia de pe coloana sonoră,… Read More »A venit chinezăria despre AC/DC


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.