Românii de pe Facebook s-au mişcat natural, avem deja grup de susţinere pentru Teo, proaspătă aspirantă la un fotoliu de parlamentar. Fiind în colegiul meu aş vota-o, sincer să fiu, dacă în loc de afişul ăsta l-ar folosi pe cel de mai jos, confecţionat  în atelierele aiurea.eu după o idee a lui Dan Sandu. Mi se pare ceva mai aproape de realitate.

Ce ziceţi, o votăm? Dacă va ajunge în Parlament, sigur va sărbători victoria printr-o emisiune cu Guţă, Copilul de Aur, Vijelie şi alţi mari trubaduri ai neamului. Prilej de distracţie pentru noi, la un mic şi o bere în spatele blocului.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

4 Comments

phidas · 5 Aprilie, 2010 at 19:03

Nici gand, niciodata. :D
.-= Ultima însemnare a lui phidas: Candice Swanepoel topless =-.

Bijoux · 7 Aprilie, 2010 at 22:39

Acuma ce sa zic?! Poate ca o fi avand si veleitati de parlamentar, nu doar de entertainer- ca si parlamentarul e tot un entertainer! De la una la alta- e doar un pas!

Inca1 · 8 Aprilie, 2010 at 23:28

mda…numa ea mai lipsea din parlament.faza asta e de “no comment”, pe bune. cu asa clasa politica…

v-am prins vrajitoarelor :) · 18 Aprilie, 2010 at 15:34

circotasilor, asta-i tot ce stiti si puteti? de ce nu va bagati voi sa schimbati ceva, daca le stiti mai bine? la ce va pricepeti voi cei care doar circotiti??? Am inteles…. o vreti deputat pe sefa de la Loterie, pe madam Minca, cea care a bagat fraudulos milioane de euro in fundatiile sefului securist Felix-Voiculescu iar acum cind o cheama pe la DNA, cauta imunitatea parlamentara….

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail