Skip to content

Noua mea vecină, doamna Teo

Curve care fac scurtul în scara blocului, în dreptul ghenei de gunoi a mortăciuni mirositoare. Drogaţi care-şi înţeapă venele între alte etaje, probabil ca să nu se certe cu paraşutele. Babe care fugăresc panaramele şi drogaţii. Poliţişti fără coaie, dar cu maşini bengoase (din cauza cărora au şi rămas fără coaie, adică n-au tupeu să alunge paraşutele şi pastilaţii ca să nu le atace cumva maşinile lor bengoase). Puştani care beau şi fumează la intrarea în scară, chiar în dreptul afişului care zice că e staţionarea interzisă acolo. Beţivi care se pişă între etaje, câini răpănoşi care trag să moară pe preşul de la uşă, imbecili care taie cablurile de net şi telefon doar pentru a se distra, cocalari care ascultă manele pe telefon în timp ce-şi aşteaptă mândrele să se ghilosească pentru a ieşi la horă.

Avem de toate-n bloc, zic. Mai nou o avem ÅŸi pe doamna Teo, care s-a căţărat pe grilajul de la intrare cu speranÅ£a că o va vota cineva. Dacă m-ar scăpa de specimenele de mai sus poate m-aÅŸ mai gândi, dar cum nu s-a inventat politicianul  (fie el ÅŸi wannabe) care să vrea să facă ceva pentru fraierii din Å£ara asta…

6 thoughts on “Noua mea vecină, doamna Teo”

  1. la ce va pricepeti voi ? de ce nu va bagati voi sa schimbati ceva in jurul vostru, daca le stiti mai bine? sau o vreti de fapt deputat pe sefa de la Loterie, pe circara madam Minca, cea care a bagat fraudulos milioane de euro in fundatiile sefului securist Felix-Voiculescu de la ANTENE iar acum cind o cheama pe la DNA, cauta imunitatea parlamentara.. Iar daca n-o vreti pe niciuna, mergeti sa va anulati votul caci ignoranta nu schimba lucrurile, doar implicarea. Daca nu te prezinti la alegeri, daca nu-ti exprimi votul, nu inseamna ca protestezi, ci ca esti prost gramada si nestiutor cum se fura voturile, cum prin neprezentare le dai posibilitatea uneia din tabere sa ti-l fraudeze, sa ti-l fure. Mai scoateti capul din nisip…

  2. Suparat(a) mai esti, nene (sau tanti). Eu unul zic ca ma pricep la cateva chestii, dar asta n-are nicio legatura cu faptul ca Teo a promovat tigania la TV, de exemplu. Sau cu drogatii si curvele din scara blocului meu, pe care incompetentii de la Politie, Primarie sau cine mama dracului ar trebui sa se ocupe de ei nu-s in stare sa-i ia de aici.

    De data asta nu ma duc la vot pentru ca n-are absolut nicio importanta care dintre cele 2 fufe va intra in Parlament, noi vom trai tot la fel. Pricepusi?

    (Treaba aia cu “daca nu te duci la vot esti prost” s-a fumat de mult timp. Cauta alta duda.)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.