Skip to content

De la ţigani către franţuji, numai respect

Merită un pic de clanţă francezii? Merită chiar un pic mai multă, dacă ne gândim că nu prea ratează nici o ocazie pentru a face mişto de ţiganii ăştia de români (cum ne consideră ei).

După muiţă ne încheiem la şliţ şi-i salutăm din mers, în stilul Cristealizări şi Daily Cotcodac. Vive la France!8 thoughts on “De la Å£igani către franÅ£uji, numai respect”

  1. Da, dar mai au ceva pana devin majoritari pe-aici, asa ca pana una-alta tiganii-s romani (si nici aia toti, ca mai au si altii tiganii lor), nu romanii tigani. Nu?

  2. foarte rau suntem vazuti in afara, din cauza “negrilor” in general, nu ne e bine nici in tara din cauza lor dar nu ne putem plange de ei ca e discriminare apoi Madona si Shakira ii apara….

  3. pana la urma noi suntem de vina ca i-am lasat sa isi ia titulatura de “rromi”. de aia ni-i pune toata europa in carca. ganditi-va in care tara din lume, numele de tigan e asa apropiat de numele tarii ca si in cazul rrom-romania? mai nou e discriminare sa le zici tigani…ce cacat mai e si asta?in final suportam consecintele dobitociei noastre…

  4. Si asa ca nu imi placea francezii dar acum ii urasc , as vrea sa ii injur dar nu prea am cum … :)) e ca si cum mas bate cu morile de vant:)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.