Cercetatorii astia britanici sint dati in pizda mamelor dumnealor ! Din cind in cind risipesc ceata insulara din capetele mondiale cu rezultate ale vreunui studiu ciudat. Marile mistere ale lumii sint, pas cu pas, elucidate de cercetatorii britanici.
Ultima pe lista celor rezolvate ? De ce se machiaza femeile ? Fundamentala, adinca si chiar filozofica problema. Deci, ce raspund cercetatorii la intrebarea legata de boiala femeiasca ? Cica raspunsul e atit de simplu ca nu le-a luat decit doi ani sa-l gaseasca … Oficial e ca atunci cind sint machiate, femeile gindesc pozitiv, sint mai fericite iar uneori au chiar o stare de euforie, mai ales in momentele in care se admira in oglinda … De ce ? Simplu, creierul lor secreta mai multa dopamina …

Deci pitzi alea scapate in butoiul cu spoieli au fost de fapt la un pas de suicid din motive depresionare, au scos rimelu’ salvator si-au urcat pe culmile extazului. Si, cu naturelu’ mai simtitor cum sint, ma gindesc cit de continuu-nefericite sint unele. Jale mare …
Solutia ? Fardu’, rimelu’, masca cu compot de dude si crema de veveritza. Toate pe fatza, evident …


musafir aiurea

Articole publicate folosind formularul de aici. Oricine poate publica un articol pe aiurea.eu, dacă respectă nişte minime limite ale decenţei.

2 Comments

Inca1 · 12 Aprilie, 2010 at 21:59

eu cred ca la cercetatorii britanici o sa le crape capu intr-o zi, pe bune. acuma daca e sa luam de buna treaba asta cu machiatu la femei, ar trebui sa se faca si ceva farduri transparente pentru barbati sa ne creasca si noua increderea de sine cand e problema. pana atunci avem alcoolul:)

aciddu · 13 Aprilie, 2010 at 21:44

@Inca1, zici ca face bine la depresie niste alcool dat pe faţă? :D
.-= Ultima însemnare a lui aciddu: pragu’ de sus =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail