Skip to content

Bannerele şi răbdarea

Fiind băiet, maşinile-mi plăceau. Pasiune care s-a păstrat şi după ce m-am transformat din băiet în ditai masculul feroce. Aşa că, precum fac toţi masculii, intru şi eu din când în când pe tot felul de site-uri cu şi depre maşini, ca să mai citesc despre ce nu-mi permit oricum să-mi cumpăr.

Asta am făcut ÅŸi acum câteva minute. Mai mult din întâmplare am ajuns, din link în link, pe un site auto. Unde m-a întâmpinat un bannerel care-mi povestea de nu ÅŸtiu ce studiu SATI. Asta era undeva în stânga sus. L-am închis ÅŸi am dat să-mi continui pelerinajul pe siteul respectiv, când m-a lovit drept în mufă un alt banner. De-ăla expandabil, reclamă la nu ÅŸtiu de Renault supermegameseriaÅŸ, amplasat exact pe mijloc. Am aÅŸteptat cuminte, preÅ£ de vreo 3 secunde, să apară X-ul care permite închiderea bannerului ÅŸi am apăsat pe el, dar… din pământ, din iarbă verde (sau din foamea proprietarilor) a apărut alt banneraÅŸ, de data asta în dreapta jos. Eram informat, deÅŸi nu mă interesa câtuÅŸi de puÅ£in, că nu ÅŸtiu care Gogu a întrebat nu ÅŸtiu ce pe forum ÅŸi că pot încerca să-l ajut cu un răspuns.

Cam pe-aici s-a terminat răbdarea mea. Banner stânga, banner centru, banner dreapta… s-a dus dracului ÅŸi interesul meu pentru articol (pe care nici n-am apucat să-l văd din cauza bannerelor suprapuse peste el), ÅŸi răbdarea. Singura continuare logică mi s-a părut căutarea ÅŸi apăsarea X-ului roÅŸu din dreapta sus, plus reorientarea către un alt site de profil, cu proprietari ceva mai sătui.

În total, am rezistat cam 5 secunde pe saitul cu pricina, timp în care doar m-am luptat că bannerele respective, n-am citit absolut nimic. În plus, n-am fost prea atent nici la reclame, aşa că habar n-am ce vindeau exact şi, evident, nu m-a interesat nici să cumpăr. Fail pe toată linia, aş zice.

Tu cam după cât timp îţi pierzi răbdarea în situaţii de-astea?

PS: n-am pozat toate bannerele, dar vă invit să ghiciţi saitul pe care eram studiind poza de mai jos.

8 thoughts on “Bannerele ÅŸi răbdarea”

  1. Da, au renuntat si la bani, numai sa fiu eu fericit :))
    Mor cand vad bannere peste continut. Le-as tipari sub forma de afise imense, le-as rula si i-as tortura anal cu ele pe-aia de le-au inventat.

    Nici asta micu’ nu te-a inoportunat? http://imgur.com/36d4u.png

  2. AI TRECUT SI DE CEL DE-AL DOILEA BANNER, care nici macar “icsul” de inchidere nu-l avea? CEL TARZIU acolo (daca-s foarte bine dispus; daca nu – MULT mai devreme) eu IES de pe sait – SAU (cum am mai patit) atunci cand – clikaind pe “icsul de inchidere” – acest gest provoaca (in locul disparitiei bannerului) deschiderea bannerului intr-o intreaga pagina de reclama, in care caz inchid INSTANTANEU atat pagina cu bannerul cat si cea cu saitul!

  3. dude, două cuvinte am pentru tine: Ad Blocker. It really really really does magic ;) È™i oricum, site-ul ăla e mic copil pe lângă ce găseÈ™ti prin alte locuri. să fi văzut promotor.ro acum câteva săptămâni/zile…
    .-= Ultima însemnare a lui A.Faith: Lista rușinii =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.