Fiind băiet, maşinile-mi plăceau. Pasiune care s-a păstrat şi după ce m-am transformat din băiet în ditai masculul feroce. Aşa că, precum fac toţi masculii, intru şi eu din când în când pe tot felul de site-uri cu şi depre maşini, ca să mai citesc despre ce nu-mi permit oricum să-mi cumpăr.

Asta am făcut şi acum câteva minute. Mai mult din întâmplare am ajuns, din link în link, pe un site auto. Unde m-a întâmpinat un bannerel care-mi povestea de nu ştiu ce studiu SATI. Asta era undeva în stânga sus. L-am închis şi am dat să-mi continui pelerinajul pe siteul respectiv, când m-a lovit drept în mufă un alt banner. De-ăla expandabil, reclamă la nu ştiu de Renault supermegameseriaş, amplasat exact pe mijloc. Am aşteptat cuminte, preţ de vreo 3 secunde, să apară X-ul care permite închiderea bannerului şi am apăsat pe el, dar… din pământ, din iarbă verde (sau din foamea proprietarilor) a apărut alt banneraş, de data asta în dreapta jos. Eram informat, deşi nu mă interesa câtuşi de puţin, că nu ştiu care Gogu a întrebat nu ştiu ce pe forum şi că pot încerca să-l ajut cu un răspuns.

Cam pe-aici s-a terminat răbdarea mea. Banner stânga, banner centru, banner dreapta… s-a dus dracului şi interesul meu pentru articol (pe care nici n-am apucat să-l văd din cauza bannerelor suprapuse peste el), şi răbdarea. Singura continuare logică mi s-a părut căutarea şi apăsarea X-ului roşu din dreapta sus, plus reorientarea către un alt site de profil, cu proprietari ceva mai sătui.

În total, am rezistat cam 5 secunde pe saitul cu pricina, timp în care doar m-am luptat că bannerele respective, n-am citit absolut nimic. În plus, n-am fost prea atent nici la reclame, aşa că habar n-am ce vindeau exact şi, evident, nu m-a interesat nici să cumpăr. Fail pe toată linia, aş zice.

Tu cam după cât timp îţi pierzi răbdarea în situaţii de-astea?

PS: n-am pozat toate bannerele, dar vă invit să ghiciţi saitul pe care eram studiind poza de mai jos.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

8 Comments

Radu · 14 Aprilie, 2010 at 11:09

http://www.automarket.ro/stiri/premiera-foto-dacia-testeaza-viitorul-sau-monovolum-29200.html

Pe mine nu m-a atacat niciunul, cred ca ti-au citit articolul si le-au scos :)

Nici eu nu rezist mai mult de 2 bannere :)
.-= Ultima însemnare a lui Radu: Spre Liege =-.

claus · 14 Aprilie, 2010 at 11:42

Da, au renuntat si la bani, numai sa fiu eu fericit :))
Mor cand vad bannere peste continut. Le-as tipari sub forma de afise imense, le-as rula si i-as tortura anal cu ele pe-aia de le-au inventat.

Nici asta micu’ nu te-a inoportunat? http://imgur.com/36d4u.png

Radu · 14 Aprilie, 2010 at 19:07

Hai ca mi te-au bagat in spam astia de la gmail :)

Se pare ca ala da, doar ca am wide si nu l-am vazut :)
.-= Ultima însemnare a lui Radu: Spre Liege =-.

claus · 14 Aprilie, 2010 at 19:14

Mda, se pare ca sunt oameni care se aboneaza la comentarii, dupa care le marcheaza ca spam. Si pe yahoo tot acolo intra.

VictorCh · 16 Aprilie, 2010 at 02:02

AI TRECUT SI DE CEL DE-AL DOILEA BANNER, care nici macar “icsul” de inchidere nu-l avea? CEL TARZIU acolo (daca-s foarte bine dispus; daca nu – MULT mai devreme) eu IES de pe sait – SAU (cum am mai patit) atunci cand – clikaind pe “icsul de inchidere” – acest gest provoaca (in locul disparitiei bannerului) deschiderea bannerului intr-o intreaga pagina de reclama, in care caz inchid INSTANTANEU atat pagina cu bannerul cat si cea cu saitul!

A.Faith · 16 Aprilie, 2010 at 22:09

dude, două cuvinte am pentru tine: Ad Blocker. It really really really does magic ;) și oricum, site-ul ăla e mic copil pe lângă ce găsești prin alte locuri. să fi văzut promotor.ro acum câteva săptămâni/zile…
.-= Ultima însemnare a lui A.Faith: Lista rușinii =-.

claus · 16 Aprilie, 2010 at 22:33

Da-l incolo de AdBlocker, eu de ce ma mai vait aici daca-l folosesc? :))

pizzaboy · 3 Mai, 2010 at 18:34

yep, pro siteuri fara bannere…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail