Skip to content

Şi-am să beau, să beau…

… până face mâţa miau, că rimează. Da’ nu vorbim de mâţe acum, ci de băuturile care-mi încânta(u) papilele gustative şi-mi dezgustau femeia când le consumam în cantităţi prea mari. Nu prea des, da’ cu simţ de răspundere. Şi vorbim despre băuturile astea pentru că junele (cam nebăutor, văd) Makavelis s-a gândit că aş putea fi suficient de beţiv încât să am tot felul de băuturi preferate, aşa că mi-a pasat o leapşă. Pentru care îi… hâc… mulţumesc.

Aşadar, în ordinea numerelor de pe etichetă, avem:

1. Care este berea ta preferată?

Am cam pierdut contactul cu berea şi alte licori sucitoare de minţi, da’ în tinereţele mele zburdalnice am consumat la greu Hopfen Konig. Când a apărut la noi mi se părea licoarea supremă, elixirul tinereţii, al bătrâneţii şi al mersului de-a buşilea după îngurgitarea în cantităţi considerabile. Am consumat-o, aşadar, cu deosebit respect, mai ales vara, timp de câţiva anişori buni. Până a dispărut, cel puţin din zona mea de interes. Am mai băut la un  moment dat dar nu mai era acelaşi lucru.

2. Care este vinul preferat?

Cam orice vin demisec pe care scrie Sauvignon Blanc. Nu beau roşu că încalec toate găinile din cartier după şi nu mă cheamă Cocoş. Deşi… dacă mă gândesc niţel la Nuţi Udrea… Nu, deci nu-s Cocoş.

3. Care este băutura preferată din categoria spirtoaselor?

Aici aş putea vorbi de ţuici, palinci şi alte spirtoase mioritice, ca să mă dau patriot, dar o să spun doar atât: Jack. La orice oră, în orice poziţie. Mă rog, dac-aş mai fi consumator. Totuşi, Jack e Jack. Daniel’s. You can buy me with a Jack.

4. Care este lichiorul preferat?

Preferat n-aş zice, având în vedere că am consumat destul de puţin lichior la viaţa mea, dar îmi aduc aminte de unul care mă gâdila la papile, deşi era o poşircă ordinară: Draculina! Habar n-am dacă mai există sau dacă a auzit cineva din generaţia lui Makavelis de el, dar am consumat. Cu muierea, pe vremea când o îmbătam ca s-o păcălesc. Sau ea pe mine.

5. Digestivele tale preferate?

Grappa. Nu contează de care, grappa să scrie pe ea, să mă simt şi eu italian. Eventual trântită într-un “cafe corretto”.

6. Cocktailul tău preferat?

O mulatră şi o blondă, ambele ţâţoase şi amestecate cu mine. Cam atât, că alte cocktailuri nu beau, aşa că n-are rost să încep cu Manhattan şi alte Sex on the beach, că habar n-am ce gust au. Eventual, dacă se încadrează cumva la coktailuri, zic Campari Orange, că de-ăla am consumat şi mi-a plăcut. Da’ aş rămâne la blondă şi mulatră totuşi.

7. Bautura răcoritoare preferată?

7up, Fanta sau Sprite. Da’ alea de pe vremuri, când n-aveau detergenţi şi alte sode caustice prin ele. Alea de când eram copil şi beam la mătuşi-mea la Shop, în hotelurile din Mamaia care arătau într-un mare fel pentru anii ăia. Fanta de azi în niciun caz, m-a adus aproape de ulcer la un moment dat. Poate doar fanta roz a blondei de la punctul 6.

Dau mai departe această leapşă spirtoasă tuturor celor care trec pe-aici şi mai au ficat. Sau care nu-l mai au, tocmai din cauza consumului, că ăia au ce povesti.

8 thoughts on “Şi-am să beau, să beau…”

 1. Ai scris asa de fain incat imi vine sa preiau io leapsa asta, daca e cu putinta :)

  P.S. DRaculina ..wow …si ce buna era piSda de pe eticheta :)
  .-= Ultima însemnare a lui Valy: Am fane? =-.

 2. ai biaieite eu vazut postu eu vazut alcolism esti tare eu nus spun nmimic eu alcozlizat deci eu alcolizat deci eu cate un pic pic eu respect toti baietii aevarati deci respect tu respect baietiii care beau resppcptttt

 3. Alt subiect nu puteati gasi pentru a face referire la Elena Udrea? Va dau eu cateva exemple: Udrea este ataca de propria sa colega de partid, Monica Macovei. De ce? Simplu, femeia este evident intimidata de puterea Elenei Udrea si atunci iese in presa oferind informatii false despre politica de angajari de prin structurile de stat. Halal colega si halal membra d epartid. Ar trebu sa o sustinem cu totii pe Udrea in astfel de situatii.


 4. Delia:

  Alt subiect nu puteati gasi pentru a face referire la Elena Udrea? Va dau eu cateva exemple: Udrea este ataca de propria sa colega de partid, Monica Macovei. De ce? Simplu, femeia este evident intimidata de puterea Elenei Udrea si atunci iese in presa oferind informatii false despre politica de angajari de prin structurile de stat. Halal colega si halal membra d epartid. Ar trebu sa o sustinem cu totii pe Udrea in astfel de situatii.

  :)))
  .-= Ultima însemnare a lui Valy: Hai sa ne calmam… =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.