… Gica are o cumnata si nevoie de niste caramida. Cumnata are o vecina si-i arde buza dupa niste seminte de papadie. Vecina are o prietena si o lipsa de dibluri de paispe. Prietena are o fosta colega de liceu si tinjeste dupa o adeverinta. Colega are o nepoata si vrea un credit. Nepoata n-are scoala, n-are job dar e buna si interesata de id-ul de mess al copilului minune …

Drept pentru care Gica vorbeste cu cumnata, care vorbeste cu prietena, care vorbeste cu fosta colega, care vorbeste cu nepoata … Se schimba telefoane, recomandari, caramida si seminte de papadie, kenturi, cafele si plicuri, nepoata e angajata – si fututa ca bonus, creditul ajunge la nevoias, adeverinta e stampilata, diblurile sfirsesc promptite zdravan in perete iar copilu’ minune e iar available pe net … Toata lumea e rezolvata, multumita si cu toti sacii in caruta. Greu, mai pe banii altora, mai prin mijloace proprii, pe persoana fizica sau pe firma lucrurile se rezolva si se aseaza pe fagasul necesitatilor si cunostiintelor fiecaruia. Ca asa e la noi.


musafir aiurea

Articole publicate folosind formularul de aici. Oricine poate publica un articol pe aiurea.eu, dacă respectă nişte minime limite ale decenţei.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail