Skip to content

Întrebare de antisocial

Cam ce speri să obţii scriind pe blog, Twitter sau prin alte părţi ce bloguri ai votat la RoBlogFest, cu linkuri şi tot tacâmul? Mulţumirile celor pomeniţi acolo, linkuri în blogroale, reciprocitate, sex, un suc la festivitatea de premiere?

Întreb şi eu, nu dau cu parul. Şi întreb din două motive:

 • zilele trecute, cineva (nu spui cine, că nu contează) întreba pe altcineva ce speră să obţină cu un blog făcut doar pentru amuzament (fun, cum ar veni); de unde am dedus că orice faci în online-ul ăsta trebuie să aibă un scop bine definit
 • am mai văzut (prin alte părţi, unde intră mai multă lume, deci şi mai pestriţă) tot felul de comentarii la diverse articole, gen “ăsta e post plătit, frate, e mare foamea!” sau “câţi unici ţi-a adus tâmpenia asta de articol?”; de unde iar am dedus că pe blogurile noastre orice articol trebuie să aibă un scop bine definit, nimeni nu scrie doar aşa, pentru că avea chef să scrie chestia aia.

PS: Cine înţelege ce rahat am vrut să zic aici are un link în blogroll. Adică fix un rahat.

7 thoughts on “Întrebare de antisocial”

 1. Am inteles ce vrei sa zici (hehe, ce subtil), si cred ca are cam aceeasi logica pe care o au posturile in care explici pe cine ai votat pentru presedentie, doar ca ai influenta mult mai mare. Eu unu’ am scris pentru ca pitong, daca e cineva indecis sa-i arat cine merita :)

 2. Io am scris din 2 motive ce am votat la RBF:

  1. voiam musai să susţin Marele Ecran în mod public şi să aduc şi alţi susţinători.
  2. mă oftică că sunt 500 de bloguri înscrise doar ca cel mai popular şi fiecare trage în câte o parte. Nu strică puţină îndrumare din partea celor mai medii :)

 3. Eu nu vreau sa obtin nimic, e blogul meu si atat. Daca enervez pe cineva cu ce scriu acolo, inseamna ca 2 zile am subiect de discutie in contradictoriu cu cineva si nu ma plictisesc la lucru. Daca fac pe cineva fericit… ma cam lasa rece, pentru ca nu imi plac chestiile de genul “uuuu, ce mumos” asa ca raman indiferenta la lipsa comentariilor.

  Iar in RBF nu am votat si nu intentionez sa votez pe nimeni. Nu am rabdare. Plus ca mi se pare o idiotenie :)
  .-= Ultima însemnare a lui Liana: Asfalt uscat :) =-.

 4. Ai facut bine ca ai scris, ma gandesc. Din cauza matale am votat si eu tot blogul ala de filme (dupa ce l-am frunzarit) :)

 5. Ce dracu’ mah, chiar merita sa iti rupi creierii cu asa ceva? Io cred ca nu [-x

  PS: E bine ca totusi ca ai luat o pauza, si nu mai apar articolele lui Marius. Nu de alta, dar il citesc si pe el, si la un moment dat aveam senzatia ca vad dublu :D
  .-= Ultima însemnare a lui Lia: Eretica.. =-.

 6. Am înțeles ce ai spus, dar eu nu m-am obosit să mă înscriu la roblogfest.
  Nici anul ăsta și nici în anul anterior. Și nici în anul anterior celui anterior. Și tot așa…

  Pentru că toată faza mi s-a părut fix un rahat.

  Apropo de asta, eu la blog nu am blogroll. Pentru că și aia este fix un rahat. Și cum nu îmi pierd timpul să creez rahați, e clar că nu o să îmi pierd timpul să creez un blogroll.

  Totuși mi-am pierdut timpul să las acest comentariu de rahat… :)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.