Skip to content

Ghiciţi ţara în care…

… un mare comersant (da’ mare rău, Metro îi zice) vinde produse pentru care nu există service în momentul de faţă. Dacă achiziţionezi de la ei un stepper Active, de exemplu, te trezeşti peste câţiva anişori (nu mulţi, deci ai mai putea folosi aparatul) că te uiţi la el ca viţelul la poarta Metro dacă i se strică un răhăţel de piesă. NU există service la care comersantul ar cam fi obligat să te trimită, zic eu, in caz de nevoie, ca să-ţi repari agregatul. Deci durata de viaţă pentru un asemenea aparat e cam de un an, maxim doi, cât ţine garanţia. Presupunând că în perioada de garanţie ţi-l înlocuiesc, deşi nu-s convins.

… o stradă plină de firme, depozite, puncte de lucru şi alte acareturi arată ca-n pozele de mai jos. Strada se numeşte Oxigenului şi aparţine de comuna Cernica, judeţul Ilfov, deşi eu o văd mai mult ca fiind în Bucureşti. De reţinut că una dintre firmele cu sedii pe strada aia are patron celebru şi care ar putea, mă gândesc, să încerce să rezolve problema, fiind chiar parlamentar al ţării în cauză. Bonus: ghiciţi şi parlamentarul.

str_oxigenului_1 (by aiurea)str_oxigenului_3 (by aiurea)str_oxigenului_2 (by aiurea)


Citeste si...

1 thought on “Ghiciţi ţara în care…”

  1. Ca tot vorbeai de Metro ,am avut si eu o experienta neplacuta,am cumparat un robot destul de destept de 500 ron ,iar dupa 2 saptamani cutitul sa rupt cu tot cu tija.
    Ce crezi frate ca mi-au spus cand m-am dus sa-l schimb ? Cica am bagat oase in robot daia sa rupt tija si cutitl ? M-am uitat la ei crezand ca fac misto …dar stupoare nu glumeau….si uite cum a trebuit sa cumpar alt cutit ,GARANTIE 0000000 in viata mea nu maii cumpar de la Metro aparatura….

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.