Skip to content

Cea mai sigură modalitate de a face bani

Îmi pare rău dacă te dezamăgesc, dar nu e vorba de făcut bani online. Ştiu, te visezi adesea în Hawaii, blogărind din spatele unei perechi de buci la care salivezi profund, în timp ce scrii un articol despre fineţea nisipului şi gustul divin al cockteilurilor din care sorbi pervers, cu ochii la bucile respective. Aici e vorba însă de o chestiune serioasă. De durată şi care se adresează numai oamenilor profund dedicaţi succesului, dispuşi să-şi vândă părţi din ei pentru a prospera.

Nu uita, oferta e valabilă numai mâine! Shalom.

27 thoughts on “Cea mai sigură modalitate de a face bani”

 1. o prietena si-a vandut parul la astia. a luat 500 de euro pt vreo 40-50 cm. deci nu-i chiar asa o afacere rea daca ai cu ce (ea vroia oricum sa scape de coama).
  .-= Ultima însemnare a lui Luana: Nine =-.

 2. pfuaaaa, acum sa nu regret ca am cucu chel?
  .-= Ultima însemnare a lui de ce?: Orele de limba romana si blogul =-.

 3. Asta e chiar o afacere perfecta. Am incercat si eu, dar din pacate pentru aia 500 de euro trebuia sa mai astept vreo 4 luni. Am renuntat si duminica l-am dat jos la frizerie pe BANII mei :D
  .-= Ultima însemnare a lui Ciupanezul: Ce am simţit a fost iubire, ce simt acum? =-.

 4. eu, superman si ileana cosanzeana: ne creste intr-o zi cat la altii in 10 :D
  .-= Ultima însemnare a lui de ce?: Orele de limba romana si blogul =-.

 5. din cate stiu e un centru de donatii de sperma la Bucuresti :)) sunt criteriile destul de drastice, o gramada de teste si destul de mult timp singur cu paharul. da’ sucees! :))
  .-= Ultima însemnare a lui Luana: Nine =-.

 6. bleah da’ prost m-am mai exprimat si am scris si mai prost… m-a intimidat subiectul. as alege revista cu maria ciobanu…asa, ca provocare personala :))
  .-= Ultima însemnare a lui Luana: Nine =-.

 7. Nu este chiar cea mai sigura …..asta este discriminare ,pai aia fara par ce draq fac,ca sigur de pe picioare nu primesc

 8. Părul. A venit lumea-n păr să comenteze despre… păr! Podoaba noastră cea de toate zilele, pe care o gelăm, o coafăm, o tundem când ne enervăm, o lăsăm să crească dacă vrem bani, o vopsim când albeÅŸte, o radem de tot când cheleÅŸte scăfârlia.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.