Skip to content

Un pic de clanţă şi pentru Vodafone

Dacă tot am dat cu pietricica-n Orange (pe bună dreptate, zic eu), să arătăm şi de ce suge Vodafone.

250, 01 euroi ăia înseamnă cam 1035 de lei, la cursul oficial. S-ar putea să ai totuşi surpriza să ţi se facă paritatea la alt curs, cum am mai păţit-o eu, dar nu despre asta vorbim. Ci despre faptul că eu trebuie să mai stau capră 2 ani la Vodafone ca să cumpăr telefonul ăsta (blocat în reţeaua lor) cu 1035 de lei.

Să vedem cât costă prin alte părţi, la liber de data asta.

În general mai puţin, dacă nu mă-nşeală ochiul de şoim. E drept că sunt şi multe magazine one man show, care au în spate câte un bişniţar cu talent la procurat telefoane ieftine, nici pomeneală de firmă, iar telefoanele poti fi fără garanţie (sau cu ea asigurată contra unui cost suplimentar), dar dacă iei lista aia la puricat eu zic că găseşti telefoane la preţuri mai rezonabile decât le vinde Vodafone cu abonament sau prelungire pe ţşpe ani.

Aşadar, aplicăm tagul muitza şi pe fruntea companiei Vodafone şi luăm telefoanele la liber. Chiar şi de la bişniţari, parcă-s mai cinstiţi decât marile companii cu acte-n regulă.


Citeste si...

5 thoughts on “Un pic de clanţă şi pentru Vodafone”

 1. Preturile astea sunt pentru cei care au “puncte de loialitate” multe, si vor sa si le cheltuie in felul asta. Cu punctele n-ai ce face pe alte site-uri. Exemplele sunt nenumarate – telefoane la preturi poate mai mari decat pe alte site-uri. Si la Vodafone, si la Orange.
  Concret, am un prieten ce are o firma(cu facturi maricele), si dupa ceva vreme a cumparat 3 bucati de Nokia N97, doar din punctele stranse(~6000 de lei). :-)

  Din pacate, “la noi”, smartphone-urile inca sunt scumpe pt. cei cu abonamente “normale”. E trist, pt. ca suntem in 2010 si se face mare tamtam pe internetul mobil. Pai doar nu l-om folosi de pe un Nokia 1208, nu?
  .-= Ultima însemnare a lui Dorian: Photo =-.

 2. De acord, eu comentam insa ca unul care n-are multe puncte dar si-a prelungit abonamentul de cateva ori pentru un telefon.

  De exemplu, am luat acum vreo 3 ani un LG (subtirel ca dotari, dar suficient pentru nevasta-mea) cu 150 de lei, la liber fiind peste 300. Acum gasesti din ce in ce mai rar diferentele-astea.

  Cat despre internet mobil… ce sa mai zicem de RDS, cu Digi al lor, care-l ofera gratuit dar trebuie sa-ti iei telefoanele din alta parte, ca ale lor sunt vai de ele.

 3. nu s-a aprobat legea aia cu rezilierea inainte de termen fara a se plati vreo taxa? stiu ca era o vorba sa se intample treaba asta
  o vorba pe care mi-a spus-o si mie cineva cand faceam un search pt o camera pe net, cine nu casca ochii casca mai tarziu buzunarul, valabila peste tot
  .-= Ultima însemnare a lui mace: o stare de nestare =-.

 4. Nu am suportat niciodata abonamentele. Sunt exact ca munca la patron, te fut aia in gat cum le vine lor.
  Bai bine la cartela, nu te mai ameninta nimeni ca daca nu ti-o incarci in termen de 10 zile iti trimit dosarul in instanta pulii.
  .-= Ultima însemnare a lui dezaxata: Cele 4 anotimpuri! =-.

 5. Habar n-am da’ nu cred. Din moment ce ai semnat prelungirea contractului inseamna ca ai fost de acord, ma gandesc, asa ca nicio lege nu cred ca te ajuta.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.