Skip to content

StimaÅ£i vizitatori…

… îmi cer scuze că vă deranjez cu o chestiune despre care a mai scris multă lume, dar văd că e necesar.

Zilnic găsesc niscaiva comentarii precum cel de mai jos în spam. Nu e băgat de mine, probabil aţi deranjat prin alte părţi, aşa că n-o să-l reabilitez. Din varii motive, printre care ăla care spune că de-aia s-a inventat Akismetul, ca să ne scutească de nişte probleme, aşa că n-o să-i stric tocmai eu rostul.

ÃŽn plus, nu-mi place să mă conversez cu nume de site-uri, expresii seoistice, cuvinte cheie sau alte produse aducătoare de prosperitate (virtuală) pentru unii. Ca atare, aÅŸ avea rugămintea să vă semnaÅ£i “gogu”, “gigi”, “aiurea” sau cum vreÅ£i voi, dar nu cu numele site-ului sau produsului pe care-l promovaÅ£i. Nu-mi trebuie nume real, nici eu nu-l folosesc, dar nici cuvinte cheie.

Mulţumesc insistent.

Edit: Vă şade bine, bre, printre Amoxicilin, Fioricet şi alte Viagre? :(

6 thoughts on “StimaÅ£i vizitatori…”

  1. Am observat si eu ca spameri romani au inceput sa comenteze aiurea cu 1000 de nume numai sa stranga link-uri. Unora le fac cadou “Mark as spam”, daca facem toti asa, nu o sa mai avem probleme.
    .-= Ultima însemnare a lui PartzPartzescu: Ascultati o voce de diva! =-.

  2. bre vecine, dar te-ai gandit matale asa, ca poate le place sa se cheme astfel: prezervativ cu gust de ciuga, ochelari fara lentile, guma cu gust de ciorba sau apa calda, apa rece, apa de wc, etc.?
    .-= Ultima însemnare a lui dezaxata: Cele 4 anotimpuri! =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.