Skip to content

Stimaţi vizitatori…

… îmi cer scuze că vă deranjez cu o chestiune despre care a mai scris multă lume, dar văd că e necesar.

Zilnic găsesc niscaiva comentarii precum cel de mai jos în spam. Nu e băgat de mine, probabil aţi deranjat prin alte părţi, aşa că n-o să-l reabilitez. Din varii motive, printre care ăla care spune că de-aia s-a inventat Akismetul, ca să ne scutească de nişte probleme, aşa că n-o să-i stric tocmai eu rostul.

În plus, nu-mi place să mă conversez cu nume de site-uri, expresii seoistice, cuvinte cheie sau alte produse aducătoare de prosperitate (virtuală) pentru unii. Ca atare, aş avea rugămintea să vă semnaţi “gogu”, “gigi”, “aiurea” sau cum vreţi voi, dar nu cu numele site-ului sau produsului pe care-l promovaţi. Nu-mi trebuie nume real, nici eu nu-l folosesc, dar nici cuvinte cheie.

Mulţumesc insistent.

Edit: Vă şade bine, bre, printre Amoxicilin, Fioricet şi alte Viagre? :(


Citeste si...

6 thoughts on “Stimaţi vizitatori…”

  1. Am observat si eu ca spameri romani au inceput sa comenteze aiurea cu 1000 de nume numai sa stranga link-uri. Unora le fac cadou “Mark as spam”, daca facem toti asa, nu o sa mai avem probleme.
    .-= Ultima însemnare a lui PartzPartzescu: Ascultati o voce de diva! =-.

  2. bre vecine, dar te-ai gandit matale asa, ca poate le place sa se cheme astfel: prezervativ cu gust de ciuga, ochelari fara lentile, guma cu gust de ciorba sau apa calda, apa rece, apa de wc, etc.?
    .-= Ultima însemnare a lui dezaxata: Cele 4 anotimpuri! =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.