Cum spuneam şi pe Twitter, azi am avut surpriza să constat că prin vestitul program Thank You de la Orange nu mai poţi cumpăra telefoane la preţuri speciale o dată la 12 luni, ci la 18 luni. Nu era de ajuns că au săltat preţurile până a ajuns să fie mai convenabil să le cumperi la liber, din diverse magazine online, acum au mărit şi perioada dintre două achiziţii thankyou-istice.

Fidelizare la 18 luni

Din partea mea, îşi pot intromisiona între fese telefoanele lor codate, castrate de funcţii, măzgălite cu sigle portocalii şi cu preţuri din ce în ce mai mari. De-acum nu-mi mai prelungesc abonamentul ca să iau 3,33 telefoane pe cincinal şi să mă trezesc că până la expirarea contractului ajung să am dreptul la 2 telefoane în 10 ani.

E mai convenabil să pleci când vrei decât să beneficiezi de reducerile lor de 3 lei şi să nu fii sigur nici măcar de alea.


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

6 Comments

Andrei kNox · 7 Februarie, 2010 at 19:23

Pleci, coane, da' unde? Toti sunt la fel. De cand cu portarea numerelor, am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie e sa iti faci abonament, astepti sa iti duci contractu' la bun sfarsit, dupa care il inchizi (treci pe cartela) si faci altul, nou. Da, stiu, e bataie de cap, e copilaresc, da' daca gasesti o oferta buna scutesti cateva milioane bune. Si ce e cel mai misto – nu mai esti legat doar de niste natarai, poti sa te duci la mai multi natarai! :))

Dorian · 7 Februarie, 2010 at 19:27

Groaznic de urat. :-( Poate si mai urat decat asta, mi se pare urmatorul "mic detaliu": "În cazul în care abonatul beneficiazã de preturi speciale la achizitionarea unui telefon în cadrul programului Thank You, acesta îsi exprima în mod expres acordul de a continua relatia contractualã cu Orange România S.A. pe o perioadã de cel putin 12 luni perioadã calculatã de la incetarea perioadei minime contractuale in vigoare sau de la data achizitiei in cazul in care se afla in perioade de prelungiri tacite succesive, dupa caz."
Pe romaneste, perioadele se aduna, nu se mai suprapun. Practic, dupa cativa ani, poti sa ajungi sa mai ai…5 ani de contract, sa zicem(daca iti cumperi la fiecare 18(!!!) luni cate un telefon.).

claus · 7 Februarie, 2010 at 19:31

Da’ ce-ar fi sa treci pe cartela si sa ramai asa, ca tot au oferte mai bune la cartele cateodata?

claus · 7 Februarie, 2010 at 19:36

Oops, pe-asta n-am observat-o. Ciudate miscari aducatoare de injuraturi si posibile pierderi de clienti fac astia in plina criza…

chaka · 7 Februarie, 2010 at 19:50

Orange sunt niste retardati, la ei BB 9700 e 360 de euro si te obliga sa faci jdemii de optiuni pee bani grei, iar la liber acelasi telefon e 390 de euro. Sa le stea in gat!
.-= Ultima însemnare a lui chaka: Fucking Crazy Romanians :) =-.

claus · 7 Februarie, 2010 at 22:37

Nici cu Vodafone nu mi-e rusine, imi ofera cu 250 de euro un telefon (cu prelungirea abonamentului pe 2 ani) pe care-l iau la liber cu vreo 240.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail