Skip to content

Găzduire web, careva?

  • by

Cred că am mai scris pe-aici că, de aproape un an, urăsc cuvântul cancer. M-a lăsat fără mamă, pe neaşteptate şi fără a putea mişca vreun deget pentru a schimba ceva, aşa că am toate motivele. Cât sunt eu de aiurea, mi se înmoie genunchii de câte ori văd sau aud că nenorocirea asta e pe cale să mai facă o victimă. Când pot, acţionez, când nu… mă rog şi eu, ca toată lumea, să le vină mintea la cap ălora care cheltuie sume exorbitante pentru înarmare şi alte căcaturi şi să redirecţioneze fondurile respective către lupta cu cancerul, de exemplu.

De data asta pot, aşa că, după ce am donat şi eu ceva, vă fac o propunere. Întrucât am ceva spaţiu de care m-aş putea lipsi (mă ocup de câteva zeci de site-uri, majoritatea ale altora, şi toate merg fără probleme), ofer 5 conturi de găzduire web celor care pot dona o mică sumă (nu foarte mică, totuşi) pentru Daniel Răduţă (citiţi aici povestea, n-are rost să mai înşir şi eu despre ce e vorba exact, prin cuvântul cancer am spus cam tot). Conturile sunt valabile 6 luni începând cu data activării şi au următoarele caracteristici:

  • Spaţiu pe disc: 500 MB
  • Trafic lunar: 20 GB
  • 5 baze de date MySQL 5.0.85
  • PHP 5.3.1, Apache 2.0.63
  • cPanel 11, Fantastico
  • găzduire pe un VPS de la Elvsoft care merge brici
  • adrese de mail câte vreţi voi (dacă permite spaţiul), un domeniu găzduit, alea-alea şamd etc.
  • pachetele de găzduire NU includ domeniu; la cerere vă pot oferi subdomenii (gratuit, evident)

NU mă interesează nici un fel de link către nici un site pentru treaba asta şi nici altă formă de publicitate aducătoare de bani, faimă şi femei goale. Vreau doar să-mi dovediţi că aţi donat ceva pentru Daniel şi, dacă nu e o sumă mai mică de 30 de lei, veţi obţine contul. Primul venit, primul servit. Cinci serviţi, mai exact.

Vă instalez şi WordPress, dacă e cazul, împreună cu pluginurile pe care le cereţi. Sau alt script, dacă nu folosiţi WordPress.

Dacă vreţi referinţe, Envi e găzduit la mine de ceva timp. Serverul pe care ofer conturile merge chiar mai bine decât ăla unde are el (şi unde am şi eu) blogul :)

După expirarea celor 6 luni, puteţi pleca fără probleme către alte zări (aveţi backup zilnic şi săptămânal de luat la pachet) sau puteţi rămâne în continuare pe serverul meu, contra unei sume pe care o vom stabili atunci. Poate tot o donaţie.

Înscrierile se fac pe mail, nu prin comentarii aici. Adresa e donatii la aiurea.eu. Aştept acolo dovada plăţii într-unul din conturile de aici (sau prin Paypal, e trecut tot acolo), după care mă puteţi anunţa şi printr-un comentariu aici.

Idee inspirată de oamenii care contribuie cum pot pentru acest caz.


UPDATE 1: Propunerea iniţială se suplimentează cu 10 conturi Blogway pe un an de zile, oferite chiar de compania respectivă (Hostway). Pachetele conţin, aşa cum puteţi vedea şi pe site-ul lor, un domeniu .ro şi găzduirea blogului pe un an întreg. De asemenea, pentru aceste pachete am decis să nu solicit o sumă anume. Spuneţi cât intenţionaţi să donaţi şi voi alege 10 dintre cei care au “licitat” mai mult. Nu e nevoie să donaţi înainte, ca să nu-mi aud vorbe că au donat 20 de persoane şi au primit conturi numai 15, donaţi după ce aţi fost aleşi.

Această ofertă o puteţi prelua şi pe blogul vostru, chiar şi fără să daţi link către articolul ăsta. Codurile pentru pachete le veţi lua de la mine, solicitându-le la adresa de e-mail de mai jos.

Devine interesant, mă gândesc. Ce mai aşteptaţi? :)

UPDATE 2: Conturile Blogway trebuie activate până pe 13.02.2010, ora 23:59, după care oferta expiră. Vor rămâne, însă, conturile propuse de mine iniţial, cu menţiunea că vor fi de fapt 6, nu 5. Unul l-am rezervat pentru o domnişoară specială, care l-a refuzat iniţial, deşi a donat, dar cred că se mai gândeşte :)

UPDATE 3: A expirat perioada în care se puteau obţine conturile Blogway. Rămâne valabilă în continuare oferta mea – cele 5 (de fapt 6, dar unul e reţinut) conturi de găzduire iniţiale.


Citeste si...

Tags:

aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail