5:27 Pfff, iar se foiesc ăştia pe-aici… ce-aveţi, mă? Lasaţi-mă dracu’ să mai dorm,  nu-i nici 5 jumate!

5:33 Mda, ţi-ai găsit cu cine să te înţelegi… Mango, lasă dracului şoricelul ăla, că-l arunc pe geam! Altceva nu găseşti de făcut la ora asta decât să mi-l aduci în pat?!

5:46 Futu-vă-n aripioare de pisici, acu’ v-a luat căcarea! Care dracului o fi în litieră? Ah, e Merlin, iar se mozoleşte ăsta de căcat pe labe. Vino, mă, încoace, să te şterg la cur, motan handicapat ce eşti! Unde dracu’ v-oi fi găsit eu…

5:52 Altu-n litieră… e Mango, asta face cum trebuie, mai dorm. Pfff, mai termină naibii cu îngropatul ăla, că ajungi la vecinii de dedesubt! Mda, nu termină până nu mă duc să strâng, ca de obicei… Hai că vin, pişăcioasa naibii ce eşti!

5:54 Dimineaţa pe răcoare… dracu’ mai poa’ să doarmă. Hai pe Twitter, să vedem care mai e treaz. Aoleoooo, care mai zgârmaţi în litieră, măi nene??? Eeeee Meeerliiin, acu’ se pişă!!! Pe labe, evident. Treci să ţi le spăl, ‘te-n aripioară să te mut!

5:59 Aşaaa… deci avem caca Merlin, pipi Mango, pipi Merlin… Lipseşte caca Mango, să fiu pe fază, că iar face asta groapă-n baie.

6:07 Gata, nu mai lipseşte nici asta. Deci au făcut de toate, am schimbat nisipul… hai să pun de cafea. Ce mai vreţi mă??? Ah, da, mâncare. Luaţi de-aici un pateuţ de-ăsta, poate v-ajunge până la 10-11 măcar.

6:35 Mda, 10-11 my ass, iar cerşiţi. Mai încolo, c-o să vă faceţi cât tomberonul din care v-am cules! Lăsaţi-mă naibii să-mi beau cafeaua măcar.

7:02 N-am parte de linişte, frate, tre’ să le mai dau o conservă. Hai, mă, să vă dau jumate din asta mare, poate aşa mă lasaţi naibii măcar 2 ore.

8:05 (se trezeşte muierea) Bine că te-ai trezit, că m-au zăpăcit ăştia! Da, văd, acum vor joacă, băga-ne-am ceva în şoriceii lor şi-n cine i-a cumpărat! Joacă-te cu ei, că tu i-ai învăţat cu de-astea aşa de dimineaţă.

9:07 Pffff, nu-mi vine să cred, au adormit bestiile! Am şi eu liber 2-3 ore. Să bag ceva pe goarnă şi să mă dau pe net, zic, până-mi vine cheful de ceva mai constructiv. Sau până mă ia somnul iar…

Tot se întreabă unii pe Twitter de ce nu dorm la ore mici şi când naiba dorm. Răspunsul e pe-aici pe undeva, prin rândurile de mai sus. Da’ sunt simpatici, totuşi…


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

15 Comments

Neamtu' · 12 Februarie, 2010 at 13:34

Parca-parca imi aduc aminte de Blacky, saracu’… acu’ vreo 20 de ani, cand il aveam, tot asa imi facea…
.-= Ultima însemnare a lui Neamtu’: Despre marimi, pe scurt =-.

honeybunny · 12 Februarie, 2010 at 13:37

Haha, ce dragut :) Sa-ti traiasca. Eu as prefera sa ma trezeasca dimineata devreme, si sa imi mai am inca pisoiul…
.-= Ultima însemnare a lui honeybunny: Noi Nu Suntem Urmasii Romei – Napoleon Savescu =-.

ciprian · 12 Februarie, 2010 at 14:00

ti`au copt`o tura asta:))

claus · 12 Februarie, 2010 at 14:18

Asa e zilnic :-s

claus · 12 Februarie, 2010 at 15:01

Frumos flocosu’, l-am mai admirat si alta data. Si eu am avut unul aproape 13 ani si a murit in 2008. M-am vindecat cu astia :)

honeybunny · 12 Februarie, 2010 at 15:06

Ah, da, il cunosc pe domnul :D O sa ma vindec si eu candva, cand o sa fiu la casa mea si o sa imi iau unul doar al meu :D

dezaxata · 13 Februarie, 2010 at 11:48

:)) sa tot ai mate…te-a mancat sa iti iei pereche, credeai ca astia sunt ca papagalii? se omoara daca sunt singuri?:))=))
.-= Ultima însemnare a lui dezaxata: Şo-ping! =-.

irina · 14 Februarie, 2010 at 11:44

pe copii, ca să te lase să dormi dimineaţa mai mult, tre’ să-i alergi ziua. :-? ..îî ? nu se pune ?
oricum..sunt excelente ! şi nici nu trag de tine prin toate bălţile de-afară ! 8-} ..
.-= Ultima însemnare a lui irina: Seminţe blonde =-.

claus · 15 Februarie, 2010 at 10:56

Asa i-am gasit, ce sa le fac… nu puteam salva numai unul :-)

Raducu Jucaushu' Online · 18 Februarie, 2010 at 15:03

Baga-le niste somnifere :))… acum serios te inteleg cum e aveam si eu acum vre-o 2-3 ani un catelus pichinez si crede-ma ca facea mult mai urat decat pisicile tale… nici bine nu se crapa de ziua ca inceape sa latre la orice miscare vedea, pana la urma eu nu am suportat prea mult situatia, cu toate ca-mi era drag l-am dus pe la tara la niste neamuri.

Costin · 22 Februarie, 2010 at 18:06

Hahahahahaaahah bun, bun! Deci nu suntem singuri pe lume! Se mai “chinuie” si altii!
.-= Ultima însemnare a lui Costin: LinkedIn Outlook Connector =-.

sorin · 22 Februarie, 2010 at 18:17

hahahahha…Deasta nu mi-am luat eu caine sau pisica…si totusi este funny sa ai un animalut prin casa. Cand iti este lumea mai draga, te impiedici de el prin casa, sa urca in cap, mai sparge o vaza, te mai trezesti cu animalutul la masa etc. Deci sa-mi iau pisica sau caine?
.-= Ultima însemnare a lui sorin: Irikino – Sony Ericsson tablet PC? =-.

claus · 22 Februarie, 2010 at 18:18

Hamster.

claus · 22 Februarie, 2010 at 18:22

Nu stiu, da’ eu pana la astia n-am vazut asa animale. Se cacă/pişă de cate 4-5 ori pe zi, cersesc mancare de 7-8 ori… Deja au aproape 10 kile impreuna, la 11 luni. Cred ca de Craciun am porc(i).

Okian · 24 Februarie, 2010 at 17:09

”Da’ sunt simpatici, totuşi…” :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail