Skip to content

Curiozitate

Să zicem că un ilustru necunoscut care se vântură discret prin blogosfecla mioritică ar vrea să-şi cumpere un telefon nou, dar cu condiţia să-l probeze înainte. O săptămână întreagă, timp în care l-ar butona de i-ar sări capacele şi ar scrie pe blog despre calităţile/defectele descoperite. Sau/şi pe Twitter/Facebook.

Ar face poze cu el, ar filma cum ninge afară şi autorităţile stau iar cu mâinile-n sân, ar cârcoti dacă l-ar enerva ceva la telefonul respectiv, l-ar lăuda dacă l-ar da pe spate. La expirarea săptămânii de butoneală, anonimul ăsta ar cumpăra telefonul, dacă s-ar dovedi a fi exact ceea ce-i trebuia. Dacă nu, l-ar returna celor care i l-au încredinţat spre hărtăneală şi  s-ar orienta către alt model.

De curiozitate, o exista vreo (vreun) reprezentanţă/importator/distribuitor/magazin online/tarabă în Obor/etc. dispusă (dispus) să-i încredinţeze ilustrului necunoscut un telefon, pentru o săptămână întreagă, în condiţiile astea?

9 thoughts on “Curiozitate”

  1. NU cred ca exista, sincer. Adica, la cum stiu romanii vanzatori de produse, nu-i intereseaza sa fie clientul multumit, ci doar sa vanda cat mai mult. Ei nu castiga nimic daca tu incerci telefonul dupa care il restitui. Chiar daca faci reclama si review pe blogul personal. Dar, daca exista, sa-mi zici si mie unde, sa fac aceeasi treaba :D

  2. Nu cred. Desi stiu ca mie mi-au desfacut cutii, m-au lasat sa-mi bag cartela mea si sa ma joc… and I was just another geek to them. Dar asta acolo, in magazin si nu mi-a luat niciodata mai mult de jumatate de ora.
    .-= Ultima însemnare a lui brontozaurel: ganduri amestecate =-.

  3. vecine, berceniul iti afecteaza gandirea. sau poate este de la centrala.
    Pai tu te crezi la Hollywood?
    .-= Ultima însemnare a lui dezaxata: Cele 4 anotimpuri! =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.