Skip to content

Comerţ online. Cu acte sau fără

1. Magazin online. Pare serios, date de contact pe site, nume de firmă, chestii. Observ acelaşi telefon de 2 ori, o dată importat de ei (şi cu garanţie oferită tot de ei) pe la 800 de lei şi o dată luat de la HTC România (cu garanţie oferită de HTC), cu vreo 200 de lei mai scump.

Folosesc formularul de pe site şi întreb dacă există alte diferenţe între telefoane (mă gândeam că ăla adus de ei poate a fost decodat, de ex.). Primesc răspuns foarte prompt, cum că telefoanele sunt exact la fel, dar ăla mai ieftin nu mai e pe stoc.

M-au mâncat tastele, deh… Credeţi că au modificat? Da? Vă înşelaţi, şi acum figurează tot în stoc. Şi au trecut alea 4 ore subliniate-n poză, s-a făcut mâine între timp.

2. Alt magazin online. De data asta mai puţin serios, la datele de contact sunt doar numere de telefon şi id-uri de Yahoo. Fără datele firmei, deci e un bişniţarman. Oferă însă buy-back, aşa că sun. Mi se spune să revin pentru o cotaţie de preţ. Gâfâia omul, cred că l-am deranjat… Pisi, scuză-mă. Sper că te-a satisfăcut totuşi.

Revin după vreo 2 ore şi-mi dă cotaţia: “telefonul dumneavoastră se vinde cam cu 120 de euro, aşa că nu vă pot oferi mai mult de 60”. Bineînţeles că nu, doar telefonul meu nu se poate vinde decât cu adaos 100%. Eu îl dau în pierdere, dar măcar câştigă cineva…

3. Okazii.ro, raiul ţepelor. Acelaşi produs, acelaşi vânzător, aceleaşi condiţii, dar preţuri diferite. Dacă ţine, ţine, dacă nu… la un fraier tot o ţine până la urmă.

Bine-aţi venit în lumea afacerilor online mioritice. Avem de toate, incusiv tupeu.

2 thoughts on “Comerţ online. Cu acte sau fără”

  1. Hm, am eu o presimtire ca baietii de la primu’ punct sunt aia de la mobileoutlet punct ro. Sau nu e presimtire, ai lasat numele pozei asa :))

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.