Skip to content

Februarie 2010

Android

Doar un test de pe un telefon cu Android, folosind aplicatia pentru WordPress. Cat am scris cuvintele astea scriam un roman daca eram la PC. Tastatura de pe HTC Tattoo suge. Sau n-am eu chiar manute de ginecolog cum credeam.

Read More »Android

Nuti

Nuti e doar un nume de imprumut. Ai ei – oameni asezati si gospodari pe la Birlad, Iasi, Neamt sau Mehedinti i-au spus Vasilica. Mery – Marinela, si ea fata de oameni asezati si gospodari pe la Birlad, Iasi, Neamt sau Mehedinti – a fost cea care i-a sugerat ca… Read More »Nuti

Oare…

… dac-am trimite toÅ£i câte un răspuns la fiecare newsletter pe care-l primim, deÅŸi nu ne-am abonat la el, ar continua spamuceala asta cu acoperire de informaÅ£ie sau s-ar opri într-o zi ÅŸi le-ar reda liniÅŸtea greu încercatelor noastre inboxuri?

Read More »Oare…

Fularul şi parcarea goală

mango_birou_dimineata Dimineaţă. 7, mai exact. Nu dorm încă, mi-a fost poftă de cafea Lavazza la 10 seara şi m-a ţinut alert toată noaptea. Pisica e pe birou, cerşind porţia de mâncare de la ora asta. Eu stau şi mestec diverse gânduri dezlânate, ca mai toate gândurile pe care le am după o noapte nedormită. Şi fac calcule.

Calculez, de exemplu, cam câţi români consideră că nu s-au născut în locul potrivit. Îmi dă rotund: toţi. După care calculez cam câţi români consideră că toţi ceilalţi, fie ei tot români sau de orice altă naţionalitate, sunt nişte idioţi. Îmi dă, cu o minusculă rotunjire a rezultatului, la fel: toţi.

Mai calculez, pe rând, cam câţi români sunt nemulţuimiţi de ţara asta de căcat, dar nu fac nimic pentru a o schimba, câţi se consideră prost plătiţi pentru calificarea şi experienţa lor, dar nu-şi schimbă locul de muncă pentru că s-au învăţat cu pauzele de ţigară din 10 în 10 minute, câţi îşi exprimă vădit dispreţul faţă de imbecilii care ne-au condus în ultimii 20 de ani, dar îi votează de fiecare dată, din considerentul că toţi sunt cam la fel şi trebuie să alegem răul cel mai mic. Mai calculez şi cam câţi români consideră că ar putea face mult mai multe lucruri dac-ar fi la putere în locul ăstora care sunt de fapt. Toţi, evident.

Read More »Fularul ÅŸi parcarea goală

Cine-a pus hipermarketu-n drum*…

Urăsc hipermarketurile amplasate în oraÅŸ. Le urasc atât de tare încât, dac-aÅŸ avea o canistra, ceva pile la o benzinărie ÅŸi un alibi perfect, le-aÅŸ da foc la (aproape) toate. Le-aÅŸ lăsa doar pe-alea construite în afara oraÅŸului, că aÅŸa a văzut ochiul meu chior că-s amplasate alea de-afară, de… Read More »Cine-a pus hipermarketu-n drum*…

Blondă, craci lungi, deţin tractor

Blondă. Craci lungi. Mă rog, suficient de lungi pentru înălţimea ei. Glezne fine, parfum şi mai fin. Ţâţe. Ooooo, ţâţe!!! Siliconate sau nu, au forma perfectă. Pentru o secundă mi-am imaginat, fără să vreau, un scurt dialog cu ele. Mut, dar fructuos.

Coada la casa din benzinărie se scurtează cu fiecare minut scurs. Oh, în curând îi vine rândul blondei, s-a dus priveliÅŸtea mea. N-are nimic, sunt doar două persoane între noi, poate o mai prind în parcare. AÅŸ vrea să-i admir ÅŸi la lumina zilei poponeaÅ£a de dimensiunile a două nuci de cocos. Alăturate de o forţă divină, parcă special făcute pentru a aluneca una pe lângă cealaltă, într-un superb dans care nu are nevoie de nicio muzică…

Gata, a ajuns. Ce mâini delicate are ÅŸi ce frumos Å£ine cardul cu ele… Mastercard Gold, o fi pe numele ei sau al sponsorului? Eh, ce mai contează, aÅŸa o făptură mignonă ÅŸi delicată merită un sponsor. Chiar mai mulÅ£i, ar fi păcat să deÅ£ină cineva monopol pe ea.

Offf, a plătit ÅŸi iese!!! Hai cucoană mai repede, plăteÅŸte-Å£i sticla de apă plată ÅŸi dă-te la o parte, că pierd din ochi delicata făptură! Să nu-i văd eu buciÅŸoarele dansând printre pompele de benzină, în drum spre delicata-i maÅŸină? Un Mini, ceva, un Fiat 500, asta trebuie să conducă. Eventual un Smart… ceva mic, oricum. Ca ea.

Plăteşte şi gorobetele din faţa mea motorina pe care şi-a îndesat-o în dubă. Tacticos, scărpinându-se la ouă cu o mână în timp ce introducea codul PIN cu cealaltă. O fi sughiţat vreun pic, la cât l-am înjurat? Ies grăbit şi scrutez fulgerător benzinăria. Ah, uite-o! Acum ajunge la maşină, s-o mai fi oprit pe undeva. Poate şi-a luat de la cafeneaua benzinăriei o prajiturică mică-mică, exact ca ea. Şi un suculeţ, o apiţă, o cafeluţă, ceva. La fel de mici.

O privesc cum urcă în maşină. Îmi aduc brusc aminte de toate muierile toante pe care le-am întâlnit în trafic de-a lungul carierei mele de şofer amator. Şi, bineînţeles, de toate înjurăturile pe care le-am trimis în direcţia lor din diverse motive. Cum ar fi ăsta pentru care aş înjura şi mignona făptură pe care o admir de zece minute.

Nu pot, însă. N-o pot înjura, oricât ar fi de enervant defectul pe care tocmai i l-am descoperit. Mă urc în maşină, o pornesc şi mă îndrept spre ieşirea din benzinărie. Dezamăgit, abătut, plin de gânduri misogine. Eh, asta e, nu e prima femeie care m-a dezamăgit în viaţa asta şi mai mult ca sigur nu va fi nici ultima.

Read More »Blondă, craci lungi, deÅ£in tractor


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.