Skip to content

Viitorul manelelor

Gata, s-a terminat cu duşmanii, cu bâţâiala măruntă pe loc, a la Puradelul Minune, cu pirandele care dau lasciv din buci, gemând că vor de 4 ori pe noapte. O dăm pe sentimente. Şi pe Eurovision, că DollarVision (semnul dolarului fiind emblema internaţională a cocalarilor) nu s-a inventat încă.


10 thoughts on “Viitorul manelelor”

 1. Asta este unul din motivele pentru care nu mi-am mai “belit” ochii la televizor de mai bine de un an. Si…. cum cred ca au zis toti care mai au putin “romantism” in suflet … – Ce p*** mea a fost asta ?:-?

 2. =)) heeeeeelp

  Si cel de la clape? Cel de la clape?
  Nu pare cocalar! :-S whatthehell
  .-= Ultima însemnare a lui Alle: 3 filme Young&notRestless&Cute =-.

 3. bă, asta e pe bune? adică eu sunt ÅŸocat. acum 2 zile râdeam de cei din Moldova că participă un gardian afon la EuroVision din partea lor… dar ÅŸi la noi?

  Åži pe lângă faptul că e penibil că ei vor să participe… de ce căcat este playback? Cine dracu e ăla care cântă la început? Câţi bani îşi ia rocărul ăla de la pian ca să se facă în halul ăsta de râs? WTF?! Unde ne e sistemul de valori. Sunt ÅŸocat… :D
  .-= Ultima însemnare a lui Ariel: Ghiceşte melodia 2 =-.

 4. Asta macar nu e afon. Tre’ sa recunoastem ca majoritatea manelistilor le dau clasa la cantarile live multor neaveniti din ÅŸou bîzul romanesc. La playback insa, dupa cum se vede, e invers :))

 5. oricum… pt mine cel putin … acest viitor suna ” promitator”>:) E ca ..disparitia dinosaurilor, azi nu mai sunt interesanti , maine nu se mai incadreaza in peisaj .. si … Pooofff

 6. Cica au cantat playback ca sa se auda instrumentele. Oricum nu asta va fi melodia cu care se va participa ci a fost una facuta special pt emisiune (regulamentul eurovision nu iti da dreptul sa canti melodia in alta parta, decat in premiera la concurs).
  .-= Ultima însemnare a lui Cristi: Florin Salam vrea la Eurovision =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.