Skip to content

Teoria constipaţiei

Din surse de încredere, dar care vor, bineînţeles, să rămână anonime, am aflat că mult iubitul meu cartier Berceni este ţinta unei imense constipaţii conspiraţii, pusă la cale de jandarmii lumii, americanii. Iată, aşadar, că după ce un blogger român a fost primul care a avut curajul să scrie adevărul despre cutremurul din Haiti, care se pare că a fost provocat de americani pentru a avea o scuză să trimită trupe acolo, un alt posesor de blog (că nu mă pot numi blogger, la traficul meu asemănător cu cel dintr-o zi de duminică în comuna Corlatele) vă prezintă, în exclusivitate, mârşavul plan pus la cale de  administraţia Obama pentru a distruge cel mai sudic cartier bucureştean.

Faptele

La mijlocul anilor ’90, cunoscutul spion american Ronald McDonald a înfiinÅ£at, în cartierul Berceni, una dintre primele case conspirative McDonald’s din Å£ara noastră. De-atunci reÅ£eaua s-a extins, în prezent ajungând la zeci de case conspirative, al căror scop este decimarea populaÅ£iei României prin administrarea de grăsimi, carbohidraÅ£i ÅŸi alte substanÅ£e provocatoare de obezitate infantilă ÅŸi infarcte la 25 de ani. Casa conspirativă din Berceni, de pe Åžoseaua OlteniÅ£ei, este responsabilă, printre altele, de multe dintre kilogramele mele în plus, aÅŸa că acuzaÅ£ia pe care o aduc se probează.

Conspiraţia

După ce şi-a pus la punct o reţea extrem de organizată şi deosebit de eficientă, Ronald va trece, după informaţiile pe care le deţin, la următorul pas: contaminarea radioactivă a României. Punct de plecare: cartierul Berceni. Aşa cum spuneam pe Twitter acum vreo 2 zile, deja sunt perioade din zi când se simt nişte mirosuri greu suportabile, puse de către locatarii cartierului pe seama fabricii de făină proteică din apropiere. Greşit! Alimentele livrate de casa conspirativă a lui Ronald conţin, de ceva timp, substanţe radioactive provocatoare de constipaţii deosebit de puternice. Aceste constipaţii sunt, de fapt, liniştea dinaintea furtunii, pentru că vor genera în a doua fază a operaţiunii secrete nişte erupţii asemănătoare cu cele ale vulcanilor. Mult mai puternice decât cele provocate de îngurgitarea mâncărurilor pe bază de fasole, dar evacuate în acelaşi mod cu ele.

Atenţie deci! De câte ori luaţi masa la casa conspirativă din Berceni a lui Ronald McDonald, vă introduceţi în organism, pe lângă ingredientele deja obişnuite, şi această substanţă radioactivă necunoscută, care, filtrată  de sistemul dumneavoastră digestiv, devine o bombă nucleară (sau chimică, nu ştiu exact) foarte periculoasă, menită să distrugă, încet-încet, viaţa din frumosul nostru cartier. Totul fiind orchestrat, bineînţeles, de administraţia americană, care se pare că a descoperit un zăcământ de prostie extrem de rară pe teritoriul României şi intenţionează să creeze haos în ţara noastră pentru a putea trimite aici trupe şi a pune mâna, într-un final, pe preţiosul zăcământ.

Dacă vreţi să împiedicaţi acest plan mârşav orchestrat de Obama şi pus în execuţie de Ronald McDonald, sunteţi liberi să daţi mai departe acest mesaj. Ne-am săturat de americani şi de dominaţia lor asupra fast food-urilor, haideţi să acţionăm! Shaorma încă nu e contaminată!

1 thought on “Teoria constipaÅ£iei”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.