Skip to content

Internet banking mioritic

Nu posed momentan, dar am de gând, aşa că întreb şi eu, ca tot românul cu blog: ce bancă recomandaţi şi de ce? Am cont la BRD dar, din diferite motive, cum ar fi costuri ceva mai mari decât la alţii sau operatoare de cont care uită să facă plăţi, deşi s-au angajat că le fac, caut alternativă.

M-ar interesa în mod special ce părere aveţi despre CEC Bank şi Bancpost, care au internet banking gratuit. Poate facem şi un mic top după, cu băncile care oferă aşa ceva.


Citeste si...

20 thoughts on “Internet banking mioritic”

  1. Incearca Banca Transilvania. Produsul Internet banking de la BT costa 2,5 RON pe luna si merge extraordinar. IB se denumeste BT24 si se instaleaza certificat digital pe maxim 10 calculatoare sau de maxim 10 ori. Eu inca nu l-am instalat pe Windows 7, dar o sa incerc.
    Ar mai fi Raiffeisen Bank.

  2. ING ti-as recomanda. Serviciul Home Banking este excelent, din cate am observat eu pana acum, nu se percep taxe prea mari, iar daca esti student chiar nu vei avea de platit nimic. Tranzactiile se efectueaza in maxim 72 de ore.
    .-= Ultima însemnare a lui CJ: Cum NU vom scăpa de cerşetorie =-.

  3. Subscriu si eu pentru ING. La mine niciodata n-a durat o tranzactie mai mult de 36 de ore (dar nici nu am f. multe sau sume f. mari). Plus ca imi place politica lor per total. Daca nu esti student, taxa este de 3 ron/luna. Am avut si la OTP (era parca 1,5 euro/luna), de BRD nici nu mai vreau sa aud.
    .-= Ultima însemnare a lui rozviolet: analogie trasa de par =-.

  4. pt companii internet bankingul la ING e gratis. comisioanele pt tranzactii sunt specificate la ei pe site, n-are sens sa le scriu si eu aici.
    .-= Ultima însemnare a lui rozviolet: analogie trasa de par =-.

  5. Recomand Internet Banking-ul de la ING! Il folosesc de 1 an si a mers intotdeauna impecabil ;)
    .-= Ultima însemnare a lui George Jipa: 2010 headlines =-.

  6. OK, multumesc pentru recomandarile de pana acum. Conduce clar ING, banca pe care o folosesc si eu ca persoana fizica, dar fara internet banking. O sa ma documentez si, bineinteles, o sa fac o comparatie de costuri cu banca la care am acum cont.

    Totusi, sumele pomenite aici pentru internet banking reprezinta doar o parte din costurile unui cont bancar pe persoana juridica. Mai sunt comisioanele la tranzactii, la ridicare/depunere numerar, taxe de administrare cont etc.

    Pe mine ma intereseaza sa nu depasesc suma totala pe care o platesc acum, nu doar costul internet bankingului. In cazul in care el presupune o cheltuiala in plus, prefer sa mai bat drumul pana la banca o perioada.

  7. Pentru că toți de mai sus ți-au făcut recomandări, permite-mi să fiu Gică-contra. Orice ar fi să nu îți iei internet banking la BRD. Sistemul de plăți este la fel de idiot ca oamenii de la ghișeu, plățile se fac cu întârziere și comisioanele sunt destul de mărișoare.

    Ca exemplu, o plată introdusă în sistemul lor vineri dimineața nu fusese finalizată până miercuri. Și uite așa am plătit penalități de întârziere.

    Apoi, dacă ai nevoie să faci plăți externe și contul tău principal este în lei cursul de schimb este cu cel puțin 10-12 bani mai mare decât cel BNR. Și, da, la plăți de peste 10.000 euro lunar contează. Plus că orice plată externă este taxată cu un comision fix de 60 de euro la orice tranzacție peste 1000 de euro. Plătesc transportul a 200 de kg din Belgia cam 180 de euro și băncii îi plătesc 30 % din suma asta?!
    .-= Ultima însemnare a lui Eugen: Coca-Cola: Bottle Opener =-.

  8. ING++

    si unicredit tiriac e ok la ebanking
    .-= Ultima însemnare a lui aciddu: campanii neelectorale =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.