Skip to content

Ia-Å£i cafeaua cu @aiurea

@aiurea nu mai bea cafea în mod regulat de 7-8 ani, dar înainte vreme  rupea 2-3 căni pe zi, în timp ce-şi pufăia cu nesaţ cele peste 20 de mahoarce afumătoare de plămâni. Drept pentru care, din dragoste pentru gustul cafelei, care odinioară-i provoca erecţii papil-gustative, @aiurea s-a hotărât să preia o leapşă de la Makavelis, înmânată fiindu-i de către acesta într-un loc public, în văzul lumii. Pe Twitter, zic.

AÅŸadar, ce-ar trebui să ÅŸtii matale, indiferent de lungimea/culoarea părului, orientare politică ÅŸi cantitate de bun-simÅ£ deÅ£inută, dacă vrei să mă inviÅ£i la o cafea (nu văd ce om normal ar face asta dar… în fine, aÅŸa e leapÅŸa)?

Păi, în primul ÅŸi în primul rând, tre’ să fii conÅŸtient de faptul că-s calic atunci când vine vorba de miraculoasa beutură trezitoare de simÅ£uri, aÅŸa că n-o să te refuz. Åži-o să mă dau cocoÅŸ, alegând-o pe ‘a mai tare ÅŸi mai provocatoare de hipertensiune arterială, dar ÅŸi de limbă sculată ÅŸi dezlegată. Mi se va învârtoÅŸa limba ÅŸi o va lua razna, producând o logoree nemaîntâlnită, aÅŸa că dă-mi peste mână la timp, dacă nu vrei să-Å£i fac timpanele ÅŸi nervii franjuri.

ÃŽn al doilea rând, dacă eÅŸti fumeie ÅŸi vrei să mă agăţi (valabil pentru văduvele peste 60 de ani, că altele nu văd de ce-ar vrea să facă aÅŸa ceva), tre’ să ÅŸtii că nu prea fac primul pas către alcovul doamnelor sau domniÅŸoarelor, aÅŸa că vei avea două variante: ori mă vei îmbia să alătur cafelei un coniac, ceva, o beuturică dotată cu grade, ca să mi se dezlege limba de tot ÅŸi să-mi clocotească sângele prin anumite zone ale corpului, ori va trebui să iei problema-n mână ÅŸi să dai atacul decisiv înainte să beau cafeaua. Dacă mă laÅŸi s-o beau toată ÅŸi vrei lecÅ£ii de călărie după, s-ar putea să terminăm toată faza cu un apel la 112. Sau poate nu, depinde cum te pricepi să-mi scazi tensiunea urcată la cer de cafeaua tare la care m-ai scos ÅŸi pe care m-ai lăsat s-o beau toată, neatentă mică ce eÅŸti!

ÃŽn al treilea rând (ÅŸi ultimul, văd prin alte părÅ£i că aÅŸa a pornit leapÅŸa, cu trei chestii pe care bla bla la cafea), dacă n-ai ţâţe mari mă inviÅ£i cam degeaba la cafea. Sau poate nu, cine ÅŸtie… invită-mă ÅŸi vedem noi.

Dau leapşa mai departe tuturor femeilor care vor să mă invite la o cafea pentru a mă supune la perversiuni sexuale. Ca să ştiu şi eu câte ceva despre ele înainte să mă las sedus, nu de alta.


6 thoughts on “Ia-Å£i cafeaua cu @aiurea”

  1. Si uite cum mi s-au spulberat mie toaaaate iluziile unei intalniri cu @aiurea. Bai, si toate mergeau ataaat de bine. Pana-n penultimul paragraf…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.