Skip to content

Cum pierd angajaţii Capital Group bani şi timp aiurea

De vreo doi ani încoace, mă tot sună periodic diverşi brokeri de la Capital Group. În ultima vreme se cam întrec cu gluma, sunându-mă chiar săptămânal. Cu două-trei excepţii, le-am dat de înţeles (sau chiar le-am spus-o pe faţă) că nu mă interesează ce au ei de vânzare şi aş prefera să mă lase-n plata Domnului şi să nu mă mai sune. Bineînţeles, români căpoşi fiind, nu s-au oprit.

Acum, sunt conştient că asta e treaba lor şi aşa îşi câştigă banii de păpică, dar chiar atât de imbecil să fii încât să insişti atunci când nu e cazul? Ţi-am spus clar de zeci de ori că nu voi cumpăra niciodată ce vinzi tu, dar continui să cheltui bani pe telefoane şi să-ţi pierzi minute preţioase din viaţă încercând să-mi explici că n-am habar ce oportunitate nemaipomenită de afaceri pierd. Ba chiar mă şi întrebi, cu maxim de tupeu şi nesimţire, “care-i problema, domnule?” atunci când încep să ridic tonul, dacă văd că altfel nu înţelegi.

Imbecilulului care m-a scos din pepeni azi i-am solicitat o întâlnire, pentru a-l convinge discutând faţă-n faţă că nu mă interesează ce are el de oferit. A bălmăjit iar un “nu înţeleg ce v-a deranjat”, dar nu mi-a acceptat explicit propunerea. Sper să-şi fi notat totuşi în agendă ceva gen “iar l-am sunat pe idiotul ăla, tot nu vrea să cumpere nimic. îl mai las o lună”. Măcar o lună, nene, te rog!


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail