Skip to content

Cum pierd angajaţii Capital Group bani şi timp aiurea

De vreo doi ani încoace, mă tot sună periodic diverşi brokeri de la Capital Group. În ultima vreme se cam întrec cu gluma, sunându-mă chiar săptămânal. Cu două-trei excepţii, le-am dat de înţeles (sau chiar le-am spus-o pe faţă) că nu mă interesează ce au ei de vânzare şi aş prefera să mă lase-n plata Domnului şi să nu mă mai sune. Bineînţeles, români căpoşi fiind, nu s-au oprit.

Acum, sunt conÅŸtient că asta e treaba lor ÅŸi aÅŸa îşi câştigă banii de păpică, dar chiar atât de imbecil să fii încât să insiÅŸti atunci când nu e cazul? Å¢i-am spus clar de zeci de ori că nu voi cumpăra niciodată ce vinzi tu, dar continui să cheltui bani pe telefoane ÅŸi să-Å£i pierzi minute preÅ£ioase din viaţă încercând să-mi explici că n-am habar ce oportunitate nemaipomenită de afaceri pierd. Ba chiar mă ÅŸi întrebi, cu maxim de tupeu ÅŸi nesimÅ£ire, “care-i problema, domnule?” atunci când încep să ridic tonul, dacă văd că altfel nu înÅ£elegi.

Imbecilulului care m-a scos din pepeni azi i-am solicitat o întâlnire, pentru a-l convinge discutând faţă-n faţă că nu mă interesează ce are el de oferit. A bălmăjit iar un “nu înÅ£eleg ce v-a deranjat”, dar nu mi-a acceptat explicit propunerea. Sper să-ÅŸi fi notat totuÅŸi în agendă ceva gen “iar l-am sunat pe idiotul ăla, tot nu vrea să cumpere nimic. îl mai las o lună”. Măcar o lună, nene, te rog!

4 thoughts on “Cum pierd angajaÅ£ii Capital Group bani ÅŸi timp aiurea”

  1. La noi la firma suna tot timpul asemenea idioti. La un moment dat, a urlat nenea managerul la ei si i-a facut retardati.

    De atunci, nu mai suna niciodata acelasi. Dar suna de 2 ori pe zi. Deci romanii mai au de invatat la capitolul incapatanare de la indieni :)
    .-= Ultima însemnare a lui Liana: All is fine… =-.

  2. Eu am patit-o cu Banca Transilvania. Nu avusesem nimic cu ei pana atunci, asa ca am inceput cu intrebari, de unde au datele mele… Raspunsul? “Recomandare de la un client.” Normal ca am vrut sa stiu mai multe, sa stiu pe cine sa strang de gat, dar m-am lovit de un “Datele clientilor nostri sunt confidentiale.” Si atunci m-am aprins. Datele clientior lor sunt confidentiale, dar ale mele nu? Eu nu mi-am dat niciodata acordul pentru asa ceva…
    .-= Ultima însemnare a lui brontozaurel: irascibila =-.

  3. Eu tip la ei de fiecare data si ma suna tot acelasi (cel putin in ultimele saptamani). Cred ca suntem mai incapatanati totusi decat indienii :-)

  4. Mda, mie mi-au trantit-o ca au luat nr. meu de telefon dintr-o baza de date publica a Registrului Comertului si n-au nevoie de acceptul meu pt a ma deranja inutil…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.