Skip to content

Cele mai avantajoase credite: alea luate cu buletinul altuia

Citeam la gazetă despre un nene care s-a trezit dator pentru că alţii au fost suficient de şmecheri ca să ia credit cu buletinul lui şi mi-am adus aminte de cazul unei domnişoare pe care am cunoscut-o la un moment dat.

Se făcea că domnişoara, după ce s-a angajat ca vânzătoare la o buticăreală de cartier, s-a combinat, evident, cu patronul tarabei. Băietul era tânăr, iubăreţ, fata cu mâncărime prin părţile intime şi iubitoare a sexului întărit, şi iaca a ieşit combinaţia fatală. Sex sălbatic din belşug, presărat pe alocuri cu mici discuţii despre cum să facă oamenii mai mulţi bani. Domnişoara era însă fericită şi nu băga în seamă decât partea cu sexul.

La scurt timp după ce şi-au unit destinele prin schimburi repetate de fluide, patronelul nostru a convins-o să facă nişte credite pe la diverse bănci, pe numele ei. I-a mărit salariul pe cartea de muncă, a falsificat nişte acte şi a reuşit să facă rost de bani rapid de la vreo 3 bănci. Câteva sute bune de milioane de lei vechi. După care, bineînţeles, i-a mai dat pe fugă 2-3 numere şi a finalizat magistral şi oral: a şters-o din ţară. Cu bănuţii fetii cu tot.

Şi iată cum tânăra domnişoara, foarte prezentabilă, de altfel, şi deci fără a avea nevoie să plătească bărbaţi pentru sex, mai trage şi acum ponoasele orgasmelor furnizate de patronelul tânăr şi neliniştit. De vreo 6 ani plăteşte la credite şi mai are vreo 4, că erau luate pe 10 ani. Compensează însă pe partea cu sexul: şi-a găsit, de ceva timp, un iubit care i-o trage mai bine decât patronul de butic. Gratis.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.