Vechea poveste. Rivalitatea dintre amatori şi profesionişti. Câştigă, bineînţeles, cel puţin în ochii linguşitorilor comentatori ai marilor bloggeri, cei dintâi. În principal pentru că ştiu să-şi instaleze şi administreze singuri un amărât de WordPress.

Aş vrea să văd şi eu, totuşi, un singur blogger care scrie la fel de plăcut ca tanti asta, jurnalistă de felul ei, pe blogul căreia tot poposesc de azi noapte pentru a-i devora articolele. Unul singur, dar fără legătură cu jurnalismul, nici măcar ca pregătire. Aştept  exemple mai jos, dacă aveţi.

sursa foto


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

8 Comments

Filip · 18 Ianuarie, 2010 at 03:20

iti spun io unu` misto :) http://animaloo.wordpress.com/ (nu-i fac reclama…da’ imi face placere sa-l citesc)

animaloo · 18 Ianuarie, 2010 at 10:31

:) hehe. sarumana.

mi se pare o problema falsa. Sau cel putin pusa gresit. Tanti aia, acolo, este tot blogger. Deci cum mai facem distinctia blogger/jurnalist?

Profi vs amatori – ai sa gasesti lupta asta si in sport. nu numai in scris. de obicei profesionistii sunt mai buni, dar pentru unii amatorii sunt mai umani si…dintr-un snobism oarecare, plac mai mult :P
.-= Ultima însemnare a lui animaloo: Scenariu pentru SOLDAT SUBIECT =-.

claus · 18 Ianuarie, 2010 at 15:27

Pai, distinctia o facem relativ simplu: vorbim de un jurnalist care si-a facut blog, devenind astfel si blogger, dar din cate vad eu nu face caz de asta. Scrie si atat, nu-si umfla penele ca a participat la nu stiu ce cumetrii si s-a transformat subit in mama bloggerilor care este ei bloggeri de top.

Maldita · 18 Ianuarie, 2010 at 20:42

Mda, tanti asta are si substanta, si forma la ea. Chiar si in revista pe care, recunosc, o mai citeam in tinereti. O aveam de la o prietena, care o avea de la o prietena, care o avea de la o prietena. Eu nu cumpar reviste de femei, desigur. :D

claus · 19 Ianuarie, 2010 at 05:25

Stiu, nici eu reviste pentru barbati. Bine ca le cumpara tata :))

animaloo · 19 Ianuarie, 2010 at 12:43

Poi care este ei bloggeri de top, exceptand cateva cazuri, care aveau la baza showbizul, sunt mai plictisitori decat noaptea

dar sunt de top. si blogger jmecheri. etc.

Ce noroc cu tatii si prietenele prietenelor prietenelor care cumpara reviste colorate si lucioase :D
.-= Ultima însemnare a lui animaloo: Scenariu pentru SOLDAT SUBIECT =-.

Miştotică · 19 Ianuarie, 2010 at 18:32

Nenea Aiurea, poftim un blog al unui copil de 17 ani. http://haihui2.wordpress.com . Scrie mai bine ca 98% dintre ziarişti şi blogări la un loc. Poate că-i fac reclamă, dar chiar citesc cu plăcere ce scrie piticotul ăsta ;)
.-= Ultima însemnare a lui Miştotică: Trendurile =-.

claus · 20 Ianuarie, 2010 at 05:37

Cam asta era si ideea: cei care trec pe-aici sa faca reclama blogurilor/bloggerilor care le plac. :-) Asa ca bagati linkuri fara frica, zic, cititorul meu de bloguri (ca sa nu zic feed reader) e dornic de marfa proaspata.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail