Skip to content

Bloggeri vs. jurnalişti

Vechea poveste. Rivalitatea dintre amatori şi profesionişti. Câştigă, bineînţeles, cel puţin în ochii linguşitorilor comentatori ai marilor bloggeri, cei dintâi. În principal pentru că ştiu să-şi instaleze şi administreze singuri un amărât de WordPress.

Aş vrea să văd şi eu, totuşi, un singur blogger care scrie la fel de plăcut ca tanti asta, jurnalistă de felul ei, pe blogul căreia tot poposesc de azi noapte pentru a-i devora articolele. Unul singur, dar fără legătură cu jurnalismul, nici măcar ca pregătire. Aştept  exemple mai jos, dacă aveţi.

sursa foto


Citeste si...

8 thoughts on “Bloggeri vs. jurnalişti”

 1. :) hehe. sarumana.

  mi se pare o problema falsa. Sau cel putin pusa gresit. Tanti aia, acolo, este tot blogger. Deci cum mai facem distinctia blogger/jurnalist?

  Profi vs amatori – ai sa gasesti lupta asta si in sport. nu numai in scris. de obicei profesionistii sunt mai buni, dar pentru unii amatorii sunt mai umani si…dintr-un snobism oarecare, plac mai mult :P
  .-= Ultima însemnare a lui animaloo: Scenariu pentru SOLDAT SUBIECT =-.

 2. Pai, distinctia o facem relativ simplu: vorbim de un jurnalist care si-a facut blog, devenind astfel si blogger, dar din cate vad eu nu face caz de asta. Scrie si atat, nu-si umfla penele ca a participat la nu stiu ce cumetrii si s-a transformat subit in mama bloggerilor care este ei bloggeri de top.

 3. Mda, tanti asta are si substanta, si forma la ea. Chiar si in revista pe care, recunosc, o mai citeam in tinereti. O aveam de la o prietena, care o avea de la o prietena, care o avea de la o prietena. Eu nu cumpar reviste de femei, desigur. :D

 4. Poi care este ei bloggeri de top, exceptand cateva cazuri, care aveau la baza showbizul, sunt mai plictisitori decat noaptea

  dar sunt de top. si blogger jmecheri. etc.

  Ce noroc cu tatii si prietenele prietenelor prietenelor care cumpara reviste colorate si lucioase :D
  .-= Ultima însemnare a lui animaloo: Scenariu pentru SOLDAT SUBIECT =-.

 5. Cam asta era si ideea: cei care trec pe-aici sa faca reclama blogurilor/bloggerilor care le plac. :-) Asa ca bagati linkuri fara frica, zic, cititorul meu de bloguri (ca sa nu zic feed reader) e dornic de marfa proaspata.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.