Skip to content

Aplică online, că te căutăm noi la vară

Cum  spuneam aici, am de gând să renunţ la contul actual de la BRD şi să-mi fac unul la o bancă mai puţin scumpă (că “mai ieftină” e ceva foarte relativ în România). Deja mi se par exagerate comisioanele BRD – plătesc de vreo două ori mai mult pentru o tranzacţie decât la ING, banca recomandată de majoritatea celor care au comentat la articolul respectiv.

Am studiat, în consecinţă, oferta ING pentru companii, respectiv pachetul ING Profesional, şi m-am hotârât să fac pasul decisiv: BRD a murit, trăiască ING! Numai că înainte am zis să le testez un pic şi viteza de reacţie la solicitările venite de pe site, aşa că am apăsat butonul “aplică online!”, am completat datele, menţionând că prefer să fiu contactat prin telefon, şi m-am pus pe aşteptat. Mai e puţin şi se fac două săptămâni de când aştept, timp în care, dacă mă duceam direct la bancă, deschideam probabil vreo 1473 de conturi. Bani de depus în ele să fi avut…

Ce să zic, fiecare are bubele lui, dar de când mă învârt prin spaţiul ăsta virtual am devenit mai sensibil la bubele online. Nu de alta, dar unul din motivele pentru care vreau să mă mut la altă bancă e internet bankingul. Mâine mă duc la bancă totuşi, pentru că, aşa cum spuneam mai demult, offline va fi mereu mai simplu.


Citeste si...

2 thoughts on “Aplică online, că te căutăm noi la vară”

  1. Incepand cu 1 ianuari am sesizat si eu o intarziere la raspunsurile lor. Inclusiv la alertele prin sms, unele avand chiar cateva ore intarziere (recordul a fost 4 ore).

    Sper sa lucreze la sistem, sa-l faca mai bun (yeah, right!) si sa-si revina cat mai repede.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.