Skip to content

@aiurea goes quality

OK, am râs, am glumit, am făcut mişto de alţii, dar totuşi… mai construim şi noi ceva pe interneţii ăştia pe care-i bântuim toată ziulica? Cam asta mă frământă pe mine la 5 dimineaţa, după ce mi-am adus aminte de o tentativă de propunere de colaborare care mi-a fost făcută într-o doară şi care a dispărut ca măgarul în ceaţă (adică exact cum a venit).

Nu de alta, da’ e momentu’, zic eu. Presa clasică moare. Chiar şi online, nu doar pe print. Dispar şi publicaţiile specializate, deci am avea loc să ne intromisionăm pe diverse nişe. Contează dacă avem sau nu cunoştinţe în domeniul respectiv? Unii ar zice că da, eu spun că nu neapărat. Tre’ să ai şapte facultăţi de computadoare ca să ştii să faci un unboxing corect, fiind catalogat pentru asta drept problogger de perspectivă pe cel mai important blog românesc despre internet, niu midia şi alte năvodari? FFS, scoţi un produs din cutie şi-l arăţi la cameră, împreună cu toate accesoriile, ce poate fi aşa greu? În timp ce scriam rândurile-astea am făcut chiar două unboxinguri corecte – am decojit o banană şi o mandarină!

Deci, zic, gen, e momentul să trecem la conţinut quality. Blog de calitate despre fetele de pe centură şi buzele lor reci, cu insert de reviste Playboy, de exemplu. Am primele 10-20 de numere din ediţia românească, tre’ să valoreze ceva când s-o închide şi publicaţia respectivă, nu? Fac un blog despre centuriste şi ataşez la fiecare zece articole, drept cadou, câte un număr din Playboy! Să nu-mi furaţi ideea, o patentez zilele-astea…

Aştept şi alte propuneri de nişe pe care le putem penetra, împânzind astfel internetul cu produse blogosferice de calitate. Cea mai interesantă primeşte găzduire web pe 6 luni şi domeniu .com pentru 1 an de la moi. Srsly.

7 thoughts on “@aiurea goes quality”

 1. Eu zic sa te arunci intr-un material video, cu camera ascunsa, intre centuriste :) Ai avea NUMAI de castigat, cel putin ca audienta :))
  .-= Ultima însemnare a lui Neamtu’: Titanicul n-a facut fata. Barcile, da… =-.

 2. M-am gandit, sa stii. E o parasuta obeza si urata cu spume prin cartier, careia as vrea sa-i iau un interviu compus dintr-o singura intrebare: cine pnlml te plateste pentru sex, mo, cand ar trebui sa dai tu bani daca vrei tavaleala?!

 3. Ma bucur ca nu am fost singura treaza la 5 dimineata :))

  Cat despre ideea de blog de calitate… cu fetele de pe centura, nu pot sa zic decat: :))))))))))))))))))))))))))
  .-= Ultima însemnare a lui Andreea: yawning =-.

 4. aciddu a facut quality stuff azi: a sters un site care zacea in paragina de cateva luni, lasand un server sa respire mai usor. si a setat si doua domenii sa expire in pacea sufletului lor, intru usoara respiratie a nameserverelor. :)
  .-= Ultima însemnare a lui aciddu: global warming: doing it wrong =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.