O domnisoara (sau doamna), aflata in trecere pe-aici, a folosit formularul de la “scrie o aiureala” si ne-a lasat textul de mai jos. Mi se pare incomplet insa, poate data viitoare ne povesteste si restul happy

Imi place sa privesc. Imi place sa-mi imaginez ce se afla pe sub hainele unei femei. Pe unele mi-ar placea sa le dezbrac. Foarte rar simt aceasi senzatie fata de barbati. Mi-ar placea sa am vizibilitate in apartamentul unei tipe frumoase. Cu toate ca ma excita goliciunea unei femei, nu imi place sa privesc doua lesbiene. Femeia care-mi place, care ma incita, imi place sa mi-o imaginez facand sex cu un barbat.

Am avut intr-un timp fatezii cu femei. Curiozitatea de a le simti mirosul, gustul, reactiile. O alta fantezie, atunci cand sunt foarte excitata, e aceea de a vedea falusul iubitului penetrand-o pe alta. Sa-i vad placerea, detasata fiind de actiune. Cu toate acestea, am momente cand sunt foarte geloasa, insa nu pentru sexul pe care l-ar putea oferi alteia, ci pentru pretentiile pe care le-ar putea avea ulterior. Dar asta este alta poveste.

Asadar, deocamdata raman la imaginatie, iar daca iubitul se gandeste la alta in timp ce o face cu mine… mmm… si eu mi-l imaginez la fel. Uneori.

This post was submitted by Seaweed.


Citeste si...


musafir aiurea

Articole publicate folosind formularul de aici. Oricine poate publica un articol pe aiurea.eu, dacă respectă nişte minime limite ale decenţei.

4 Comments

klubbingman · 12 Decembrie, 2009 at 22:52

tare fata, daca e cu adevarat o fata

irina · 13 Decembrie, 2009 at 09:35

pentru că mi-a folosit filmuleţul la ceva şi-l am proaspăt în minte, îl aduc şi aici.

cu tot respectul, cred că doamna are în cap o cutioară dintr-asta :
http://www.youtube.com/watch?v=sC7rIZ5dOPY
.-= Ultima însemnare a lui irina: Şi-apăi ce ? =-.

fabryo · 18 Decembrie, 2009 at 12:21

Dac-ar fi pus si poze, ar fi fost tacamul complet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail