Skip to content

Voyeurism

O domnisoara (sau doamna), aflata in trecere pe-aici, a folosit formularul de la “scrie o aiureala” si ne-a lasat textul de mai jos. Mi se pare incomplet insa, poate data viitoare ne povesteste si restul :)

Imi place sa privesc. Imi place sa-mi imaginez ce se afla pe sub hainele unei femei. Pe unele mi-ar placea sa le dezbrac. Foarte rar simt aceasi senzatie fata de barbati. Mi-ar placea sa am vizibilitate in apartamentul unei tipe frumoase. Cu toate ca ma excita goliciunea unei femei, nu imi place sa privesc doua lesbiene. Femeia care-mi place, care ma incita, imi place sa mi-o imaginez facand sex cu un barbat.

Am avut intr-un timp fatezii cu femei. Curiozitatea de a le simti mirosul, gustul, reactiile. O alta fantezie, atunci cand sunt foarte excitata, e aceea de a vedea falusul iubitului penetrand-o pe alta. Sa-i vad placerea, detasata fiind de actiune. Cu toate acestea, am momente cand sunt foarte geloasa, insa nu pentru sexul pe care l-ar putea oferi alteia, ci pentru pretentiile pe care le-ar putea avea ulterior. Dar asta este alta poveste.

Asadar, deocamdata raman la imaginatie, iar daca iubitul se gandeste la alta in timp ce o face cu mine… mmm… si eu mi-l imaginez la fel. Uneori.


Citeste si...

4 thoughts on “Voyeurism”

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.