Caini comunitariPrimarul General Sorin Oprescu a găsit soluţia pentru a face faţă cu brio ninsorilor abundente. Soluţia-minune va fi aplicată, însă, la cea de-a doua ninsoare, având în vedere că prima a luat prin surprindere autorităţile şi anul acesta. Inovaţia constă în adăparea excesivă a câinilor comunitari şi înhămarea lor la utilajele de deszăpezire. Pe lângă o substanţială economie de combustibil, această metodă va grăbi şi deszăpezirea drumurilor publice, din cauza capacităţii limitate a vezicii urinare a câinilor comunitari.

Fiind înhămaţi la utilaje şi, deci, neputând ajunge la un copac în timp util, câinii comunitari vor fi obligaţi să micţioneze în mijlocul drumului, contribuind astfel la topirea zăpezii într-un timp cât mai scurt.

Primarul Oprescu a declarat, în exclusivitate pentru aiurea.eu, cităm: “Câini avem destui, dă-i dracu’, şi pe străzi şi în politică. Rămâne de stabilit pe care să-i înhămăm la pluguri.”

Soluţia lui Oprescu are, însă, destul de puţine şanse să fie aplicată din această iarnă, ea trebuind aprobată, în prealabil, de cunoscuta zoofilă Brigitte Bardot, care se pare că este foarte ocupată în acest an cu salvarea şobolanilor de ghenă. Vom reveni cu amănunte după topirea primei zăpezi, care ne-a izolat în redacţie.

(sursa foto)


Citeste si...


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

7 Comments

Dexter · 15 Decembrie, 2009 at 18:39

mi-a placea sa vad asta:)):d/
.-= Ultima însemnare a lui Dexter: Reclama Google Chrome – genial! =-.

Mihai · 15 Decembrie, 2009 at 21:49

pai in cazul asta rog redactia aiurea.eu sa vorbeasca cu domnul Oprescu sa treaca prin Giulesti pe la auto-baza ca acolo seara se aduna pe putin 30 de caini binevoitori.Cu putin Chappi si multa afectiune ii convinge imediat.
.-= Ultima însemnare a lui Mihai: Despre mine =-.

ailama · 15 Decembrie, 2009 at 22:34

partea cu Brigitte Bardot zoofila e mortala

Trodat · 17 Decembrie, 2009 at 11:55

buna treaba asa se fac utili si cainii maidanezi care se inmultesc intr-un ritm crescut, propun ca seful de haita sa fie ales din parlament

fabryo · 18 Decembrie, 2009 at 12:18

Ar trebui sa fii consilier la primaria Bucuresti :))

tecnos · 23 Decembrie, 2009 at 16:10

Foarte tare :))
Dar cu zapada de pe trotuar cum face?

Mihai · 23 Decembrie, 2009 at 23:57

Prin mictionare! :D
.-= Ultima însemnare a lui Mihai: Muzica de azi =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail