Skip to content

Magazinele online româneşti şi seriozitatea

Se dă un magazin online de la care n-ai mai comandat niciodată, deci pleci la drum  cu oarecare scepticism. Alegi produsul, faci comanda, eşti contactat, ţi se spune că e pe stoc, confirmi că-l vrei. Trece o zi, primeşti un telefon în care o voce sexy şi (probabil) blondă îţi povesteşte suav cum că în stoc la furnizor mai era un singur exemplar din produsul respectiv, dar defect. Îţi sugerează să alegi alt produs din oferta magazinului, te conformezi, comanzi, confirmi şamd etc.

Bineînţeles, povestea nu se încheie aici. Te sună iar sexoasa şi-ţi povesteşte că produsul iniţial, pe care-l plătiseşi online prin card, era mai scump decât cel pe care l-ai ales ulterior, aşa că trebuie să mai comanzi ceva pentru diferenţă. O faci şi pe-asta, totul pare rezolvat, nu mai ai nimic de făcut decât să aştepţi comanda.

Care vine. Vine pe la 9 seara, după un telefon prealabil al celui care urma să ţi-o livreze. Te întâlneşti cu omul, iei coletul în primire, dai să pleci, când… nenea curierul îţi cere banii!

Păi, ştiţi… am plătit pe net în avans, folosind cardul! – îi explici timid, de frică să nu-ţi ia jucăria înapoi.

Nu ştiu, mie nu mi s-a spus nimic. – explică sec nenea curierul, deja pregătit să-ţi pună piedică în caz că vrei s-o ştergi cu marfa.

În fine, sună la firmă, dă peste un nene care nu ştia exact dac-ai plătit sau nu, dar parcă-şi amintea ceva. Confirmă ăla până la urmă că ai plătit (probabil fără să fie convins, dar pentru că n-o găsea pe tanti sexoasa decide să te creadă pe cuvânt), iei coletul şi răsufli uşurat. Ai realizat imposibilul, şi-anume ai reuşit să comanzi online şi să intri în posesia produsului!

Acum, întrebare: mai comanzi de la magazinul respectiv şi altă dată, fiind dispus să le mai acorzi o şansă de a dovedi că-s serioşi, sau te orientezi către alţi comercianţi (online sau nu), care chiar sunt?


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail