Skip to content

De ce Geoană nu va fi Preşedintele României

Pentru că e zgârcit şi-şi jigneşte eventualii alegători. Păi cum, bre, nea Mircea Geoană, Vanghelie împărţea telefoane mobile electoratului pentru un amărât de post de primar de sector, iar matale dai porcărele de-astea de intromisionat în coşurile de Carfur pentru ditamai funcţia de şef al statului?!

Sau ai vrut să sugerezi, subtil cum te ştim, că ne-a sărăcit Băselu’ în aşa hal încât nici fise de 50 de bani nu mai avem prin poznare?

Oricum ar fi, ruşinică matale şi staff-ului pesedist! Mă aşteptam măcar la un aiFon ca să fiu atât de orb încât să dau preţiosul meu vot unui prostănac.

geoana_presedinte_zgarcit


Citeste si...

12 thoughts on “De ce Geoană nu va fi Preşedintele României”

 1. Era cel mai la indemana loc unde puteam sa trag in poza spaga electorala a lui Geoana la ora asta. Bineinteles, dupa ce am eliberat tastatura de pisica :D

 2. Adevarul o sa’l aflam peste 3 zile. Insa un discurs de 3 ore cu un mafiot versat 5 ani de zile si nu toate serviciile “la dejtu al mic” este irelevant sa spui ca Geana e prostanca ci ar fi mai nimerit sa spui ca Baselu are vana si tupeu de smecher;) . Unde mai pui ca le are si cu mistourile, pacat ca a condus 5 ani la misto.

  Multi au impresia ca alianta de acum e tot una cu FSN-ul de acum 20 de ani, nu e chiar asa …

  Ca idee: cine credea ca nazismul din germania va aduce tara ca o putere mondiala in cativa zeci de ani?

  Cine credea ca japonia dupa ce au casapit america si au luat’o pe coaja la Hiroshima , va deveni de asemenea o putere mondiala de nerecunoscut ?

  Asa ca cine stie ? Daca gresim si votam pe cine nu trebuie ? Daca ne mai taram inca 5 ani cu un marinar fara flota si apoi inca 5 cu Udrea prim-minstru :D …

  vai de noi ! bine oricum nu ne va fi.

 3. Ca sa fiu sincer, am mintit mai sus. O sa-l votez pe Geoana, la fel cum o sa-l votez si pe Basescu. Asta ca sa nu voteze altii in locul meu, ca altfel nu ma deranjam. Amandoi mi se par (aproape) la fel de indezirabili in functia respectiva.
  Ma asteptam sa ma convinga Prostanacul cumva in seara asta sa-i dau votul numai lui, dar a fost jalnic.

 4. Sa nu ma intelegi gresit nu-l simpatizez nici pe Geoana nici pe Basescu. Poate Geona nici nu stie de acest element de campanie! Sunt multi oameni care lucreaza in spatele lui pentru aceasta campanie electorala, si incearca sa exploateze orice, absolut orice.

  Oare in Germania alegatorii primesc iPhone in campanie electorala? Sau in SUA se primesc? Sau parca in Marea Britanie. Hai sa fim seriosi!

 5. Genul de cadou care, dacă îţi cade pe jos, nu merită să te-apleci după el. Îţi mai rupi şi ştrampii !:-?
  Mai bine dădeau :)>- baterii. Să ne-ncărcăm. Moralul.

  Oricare o-ţi ieşi, şefilor, dacă nu v-om înjura de vă trecem toate apele !
  Ete-aşa ! De futu-i pomana !
  .-= Ultima însemnare a lui irina: Primei persoane interesate =-.

 6. Sa fim seriosi pe aiurea.eu?! Mai greu, dar ne vom stradui.

  PS: e nevoie sa precizez ca nu eram serios cand ceream aiFon pentru vot?

 7. Dacă merem îmbrobodiţi, c-un pumn de şerveţele d-alea de unică… folosite şi spunem : “Domne, mă simt naşpa rău, da’ 8-| …ce să fac ?!? Am venit ..sunt om corect !” mai ajunge votu’ nost’ în urnă ? :)
  .-= Ultima însemnare a lui irina: Primei persoane interesate =-.

 8. Sa spunem ca nu suspectez un pic de campanie anti-geoana,dar faza cu datul de cartoane din alea pentru bagat la cosurile din carrefour e prea tare :)) stie ca romanul e vai de capul lui.
  P.S. oricum nu ma duc la vot,ca daca ma duc nu fac decat sa il aleg pe cel care o sa ma fure in urmatorii 5 ani.Nu conteaza pe cine alegi
  .-= Ultima însemnare a lui The one: Monster Jam Truck Madness =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.