Încerc de ieri să rezerv bilete la un film, pe cityplex.ro. Am cont făcut acum vreo săptămână, când am reuşit (uraaa!) să rezerv  două bilete fără niciun fel de problemă. De data asta n-am noroc, procedura se opreşte prematur după ce introduc numele şi numărul de bilete dorite. Şi mirificul sait mă înjură aşa.

Sun la numărul respectiv de telefon, precum mi se sugerează (număr trecut, de altfel, şi în pagina de contact) şi apelul eşuează. Schimb telefonul, reţeaua, abonamentul, chiloţii, batista de unică folosinţă, c-oi avea porcină… tot degeaba. Într-un final dau mail, la adresa din pagina de contact, evident. Şi aştept. Şi tot aştept. Facem pariu că trece ora la care voiam să mă tolănesc într-un fotoliu de cinema, cu o pungă de floricele în mână şi ochii beliţi la ecran, şi tot nu vine răspunsul la mail?

Aşa că, zic să n-avem pretenţii prea mari de la bloggeri. Alţii sunt şi mai varză când vine vorba de nişte amărâte de date de contact sau de funcţionalitatea saiturilor pe care le posedă.


@aiurea

Comentator foarte renumit pe scara lui de blog. Comentrollează orice, oricând şi fără să i-o ceară nimeni.

4 Comments

MHFH · 9 Decembrie, 2009 at 20:14

Mda… sincer, si eu am incercat sa cumpar bilete prin CityPlex. Dar cred ca am avut un pic mai mult noroc… :”>

claus · 9 Decembrie, 2009 at 23:43

Am primit raspuns prin mail. La ora 20.50, cand vazusem deja jumatate din film. Cica s-a atins numarul maxim de bilete care pot fi rezervate pe site si ca telefonul trebuia sa mearga, dar probabil era prea solicitat. Banuiesc ca rezervau bilete prin telefon vreo 3720 de oameni exact cand am incercat eu, ca doar Cityplex e vreun mare cinematograf din Los Angeles.

fabryo · 10 Decembrie, 2009 at 11:24

Ciudat. Cand am fost eu pe acolo sau am trecut prin zona, nu parea a fi aglomerat. Probabil ai fi gasit locuri si fara rezervare.

claus · 10 Decembrie, 2009 at 17:22

Nitel mai sus zisei ca eram deja la film (fara rezervare) cand am primit sms-ul…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail