Skip to content

AMR o zi, chiloţi noi şi un bilanţ aiurea

  • by

Dintotdeauna am fost atras de ambalaj, recunosc. De exemplu la femei – dacă are ţâţe mari şi corp de viespe, nu contează că e proastă ca noaptea, hormonii încep să-mi dea în clocot. Sau la orice produs de care n-am mai auzit, dar dotat cu un ambalaj atrăgător – întotdeauna mă bate gândul să-l încerc, cu toate că sunt şanse foarte mari să fie o porcărie. Aşa am reuşit, pe vremea când eram fumător, să încerc cam toate mărcile de pe piaţă. Mai puţin alea cu preţuri astronomice, evident.

În consecinţă, am schimbat desuurile blogului, ca să mă prindă anul nou cu ele curate şi poate cu ceva mai multă inspiraţie şi chef de aiurat pe-aici. Încă mai şurubăresc pe din dosul blogului, ca să-i fac chiloţeii şi mai frumoşi, aşa că aştept eventuale sesizări privind erori, gândaci şi alte rozătoare.

Şi-acum, micul şi mult prea obişnuitul bilanţ. 2009 a fost, pentru mine, un an de rahat. L-am început cu doi părinţi şi-l termin cu unul, am avut sănătatea cam şubredă tot anul, n-am reuşit să dau jos alea 10-15 kile în plus, n-am făcut nicio nouă cucerire care să-mi dăruiască scurte momente de sex sălbatic cu mine şi unele ceva mai lungi de sex de-a dreptul animalic cu portofelul meu.

Nu mi-am atins nici obiectivul principal al anului ăstuia de rahat, şi-anume să-i fac cadou numele meu celei care-mi stă alături de o grămadă de timp, şi la rău şi la mai puţin rău. Că bine e din ce în ce mai rar în epoca asta.

Ce-am reuşit, însă, a fost să nu-mi pierd simţul umorului, lucru care sper să-mi iasă şi-n 2010. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră.

(poza e luată de aici, unde găsiţi un interesant şi sexos calendar pe 2010)


Citeste si...


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.
Aiureli pe mail