Skip to content

@aiurea ÅŸi cadourile

Acum vreo douăzecişihăt de ani îmi doream cu ardoare un cadou anume. Ca orice copil, mă culcam seara cu gândul la el şi mă trezeam dimineaţa cu speranţa că voi găsi cadoul respectiv pe undeva prin casă. Şi chiar l-am găsit într-o zi, sub pomul de Crăciun.

Bineînţeles, cadoul respectiv n-a ţinut prea mult. Nu era original, ci doar o copie ieftină, dar pe vremea aia era cam tot ce puteau găsi doi părinţi fără rude “pe-afară” sau cine ştie ce relaţii prin shop-uri. În câteva săptămâni l-am făcut praf, după care am făcut o pasiune pentru altceva şi timpul le-a rezolvat pe toate, adică am uitat de nemaipomenitul cadou şi de cât de mult mi-l dorisem.

Până mai zilele trecute, când a dat cineva un link pe Twitter către un magazin online. Amintirile m-au năpădit brusc, cadoul mult-prea-dorit-dar-făcut-praf-în-timp-record şi-a făcut loc pe lista mea de achiziţii imperios şi absolut necesare. Am uitat de matusalemica-mi vârstă, de faptul că multe din obiectele la care râvnesc au recomandări gen “pentru 5-7 ani” şi-n preasfânta-mi retardare am purces la drum întru achiziţionarea cadoului mult visat acum douăzecişihăt ani.

L-am găsit, evident, că altfel eram şi acum în căutarea lui în loc să aştern literele astea aiurea pe virtuala-mi foaie de hârtie. La Carrefour, la vreo 40 de lei. Şi mi l-am făcut cadou exact în preajma sărbătorilor de iarnă, ca să-mi fie deplină senzaţia de dat în mintea copiilor.

Bineînţeles, ca de fiecare dată când îmi cumpăr ceva mult dorit, m-a prins ora 4 dimineaţa butonând la el, cu instrucţiunile în faţă. Da’ l-am dovedit, fir-ar el să fie, aşa că vă invit să-l admiraţi în toată splendoarea. Şi să-mi spuneţi, totodată, dacă aveţi şi voi momente de-astea de întoarcere la copilărie ca mine sau dacă-s singurul care-a dat în mintea ălor mici acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.

cub-rubik-aiurea

7 thoughts on “@aiurea ÅŸi cadourile”

 1. :d bună minge ridicată la fileu ! ‘om cugeta ÅŸi Å£i-om răspunde !
  :-? am şi eu o rugăminte. mare. nu, nu aşa.
  MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARE !
  asta : care e scriptul care trebuie agăţat în şablonul bloglui, ca să apară emoticoanele la comentarii ?
  cu celelalte, în cadrul postării, mă descurc, dar..ce drac de comentariu e ăla când nu te poţi strâmba un pic ? :d
  mulţămesc anticipat ! :)>-
  aaa…ÅŸi încă ceva : tre să ai musai instalat Mozilla ?
  mulţam şi pentru asta !
  .-= Ultima însemnare a lui irina: Primei persoane interesate =-.

 2. Claus… >:d< a mers ! mulÅ£umesc frumos ! Tot făceam aceeaÅŸi prostie... până la urmă , cu link-ul de la tine, cu strădanii de nu-i adevărat de la mine ( ~:> ) ÅŸi c-un mic brânci de la fi-miu , s-a rezolvat !

  Să vină Moş Crăciun cu daruri multe la tine !
  .-= Ultima însemnare a lui irina: 13, vineri, chat noire =-.

 3. Cum e cu folia pe tastatura? Mie mi-a amintit de fazele cand isi cumparau oamenii canapea si tineau folia pe ea ca mai dadeau 2 ani de rezistenta :D

  Pe subiect, am pofte de kinder. In ultima saptamana mi-am luat toate prostiile pe care le produc ei. Si-mi plac. Dar astea-s efectele unei copilarii fara kinder :D
  .-= Ultima însemnare a lui L3ST: Un pic de muzica =-.

 4. N-am folie, e doar porcaria aia pe care scrie configuratia si cartofii prajiti pe care-i face leptocu’. Mi-a fost lene s-o scot (mai exact, lene sa curat lipiciul care ramane dupa ce o scoti).

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.