Skip to content

Decembrie 2009

La mulţi ani 2010!

Dacă mai ai bani de silicoane, pe criza asta… (aceasta este felicitarea oficială a editurii aiurea.eu; pentru comenzi sunaţi la uşă)

Ce-aş fi scris despre decembrie ’89, dac-aş fi scris

N-am pomenit nimic anul ăsta de Revoluţia din decembrie ’89, deşi aş fi avut câteva chestii care poate meritau amintite. Cum ar fi îmbrăţişarea rece a AKM-ului pe timp de alarmă, propria inconştienţă care poate ucide mai uşor decât toţi teroriştii din lume, revelionul petrecut de nişte vajnici ofiţeri ai… Read More »Ce-aş fi scris despre decembrie ’89, dac-aş fi scris

O zi pe Internet

Câtă treabă avem zi de zi pe interneţii ăştia… să mai spună cineva că pierdem timpul.

Cere-te-n blogroll!

Mă uit destul de rar pe statisticile de la Google Analytics (le prefer pe cele de la WordPress.com, care sunt însă ceva mai sumare), dar de câte ori o fac, observ că îmi vin vizitatori de pe diverse bloguri, în principal pentru că apar prin blogroll-urile lor. M-am gândit, aşa,… Read More »Cere-te-n blogroll!

Trei întrebări scurte

Există vreun blog românesc care face review-uri de magazine online? Oare ar stârni vreo urmă de interes un astfel de blog? Dacă eşti în domeniu cât de cât şi răspunsul tău la prima întrebare este NU, iar la cea de-a doua DA, te-ar interesa să scrii pe un astfel de… Read More »Trei întrebări scurte

Completarăţi BR 2009?

Dacă mai e cineva care o arde blogosferic, ajunge din greşeală pe aici şi n-a completat minunăţia de chestionar  BR 2009, zămislit de cel mai mogul dintre bloggerii români, îl rog insistent să o facă. Mogulul respectiv mă urmăreşte pe Twitter de 2 zile (habar n-am de ce) şi n-aş… Read More »Completarăţi BR 2009?

Armin van Buuren – A State Of Trance 436 (Top 20 of 2009) – cadoul meu de Crăciun

În Ajunul Crăciunului am savurat, ca toţi amatorii de (vocal) trance probabil, A State of Trance 436, adică topul 20 pe 2009 al pieselor difuzate de nenea Armin în cadrul emisiunii lui săptămânale de la di.fm (Digitally Imported). Fanii trance-ului “clasic” am văzut că protestează şi critică prin diverse locuri, dar mie mi-au plăcut majoritatea pieselor, aşa că le-am considerat cadoul meu de Crăciun. Scrise pe un CD şi ascultate în maşină, mai ales la drum lung, devin cadoul ideal pentru unul ca mine, care nu suportă liniştea.

Aşadar, iată o încropeală personală a topului respectiv, adică un playlist bricolat de mine cu videoclipuri de pe Youtube. Audiţie şi – pe alocuri – vizionare plăcută.

Read More »Armin van Buuren – A State Of Trance 436 (Top 20 of 2009) – cadoul meu de Crăciun


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.