Skip to content

Decembrie 2009

La mulţi ani 2010!

Dacă mai ai bani de silicoane, pe criza asta… (aceasta este felicitarea oficială a editurii aiurea.eu; pentru comenzi sunaÅ£i la uşă)

Ce-aÅŸ fi scris despre decembrie ’89, dac-aÅŸ fi scris

N-am pomenit nimic anul ăsta de RevoluÅ£ia din decembrie ’89, deÅŸi aÅŸ fi avut câteva chestii care poate meritau amintite. Cum ar fi îmbrăţiÅŸarea rece a AKM-ului pe timp de alarmă, propria inconÅŸtienţă care poate ucide mai uÅŸor decât toÅ£i teroriÅŸtii din lume, revelionul petrecut de niÅŸte vajnici ofiÅ£eri ai… Read More »Ce-aÅŸ fi scris despre decembrie ’89, dac-aÅŸ fi scris

O zi pe Internet

Câtă treabă avem zi de zi pe interneÅ£ii ăştia… să mai spună cineva că pierdem timpul.

Cere-te-n blogroll!

Mă uit destul de rar pe statisticile de la Google Analytics (le prefer pe cele de la WordPress.com, care sunt însă ceva mai sumare), dar de câte ori o fac, observ că îmi vin vizitatori de pe diverse bloguri, în principal pentru că apar prin blogroll-urile lor. M-am gândit, aÅŸa,… Read More »Cere-te-n blogroll!

Trei întrebări scurte

Există vreun blog românesc care face review-uri de magazine online? Oare ar stârni vreo urmă de interes un astfel de blog? Dacă eÅŸti în domeniu cât de cât ÅŸi răspunsul tău la prima întrebare este NU, iar la cea de-a doua DA, te-ar interesa să scrii pe un astfel de… Read More »Trei întrebări scurte

Completarăţi BR 2009?

Dacă mai e cineva care o arde blogosferic, ajunge din greÅŸeală pe aici ÅŸi n-a completat minunăţia de chestionar  BR 2009, zămislit de cel mai mogul dintre bloggerii români, îl rog insistent să o facă. Mogulul respectiv mă urmăreÅŸte pe Twitter de 2 zile (habar n-am de ce) ÅŸi n-aÅŸ… Read More »Completarăţi BR 2009?

Armin van Buuren – A State Of Trance 436 (Top 20 of 2009) – cadoul meu de Crăciun

ÃŽn Ajunul Crăciunului am savurat, ca toÅ£i amatorii de (vocal) trance probabil, A State of Trance 436, adică topul 20 pe 2009 al pieselor difuzate de nenea Armin în cadrul emisiunii lui săptămânale de la di.fm (Digitally Imported). Fanii trance-ului “clasic” am văzut că protestează ÅŸi critică prin diverse locuri, dar mie mi-au plăcut majoritatea pieselor, aÅŸa că le-am considerat cadoul meu de Crăciun. Scrise pe un CD ÅŸi ascultate în maÅŸină, mai ales la drum lung, devin cadoul ideal pentru unul ca mine, care nu suportă liniÅŸtea.

AÅŸadar, iată o încropeală personală a topului respectiv, adică un playlist bricolat de mine cu videoclipuri de pe Youtube. AudiÅ£ie ÅŸi – pe alocuri – vizionare plăcută.

Read More »Armin van Buuren – A State Of Trance 436 (Top 20 of 2009) – cadoul meu de Crăciun


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.