Skip to content

Trăiască statul român şi ai săi conducători. Şi mu13 Boc

Mă văitam acum ceva timp de impozitul forfetar al preaimbecilului Pogea şi un comentator îmi dădea şi soluţia: suspendarea activităţii firmei. Ştiam deja de treaba asta cam de când a fătat mintea ministrului inginer de la Finanţe impozitul respectiv, dar n-am luat-o în calcul din motive de ceva clienţi cărora nu-mi vine să le zic “bă, vă fut muma-n cur, întrerupem contractele că nu-mi permit forfetarul boccian”.

E, recent am aflat că nici inteligenta soluţie cu suspendarea activităţii unei firme pe care tu vrei totuşi să lucrezi nu mai e chiar soluţie. Au avut grijă măreţii conducători şi de asta. Cum? Păi, dacă te duci la Registrul Comerţului ca să demarezi formalităţile pentru suspendarea activităţii, eşti programat prin septembrie 2010. Cică mai devreme nu se poate, că-s foarte ocupaţi judecătorii. Pân-atunci plăteşti forfetarul de-ţi iese pe nas, ca să aibă ce mânca şi guriţele milionului şi ceva de bugetari plătiţi din banii tăi.

Nu-i aşa că merită votat Băselu’ în continuare? Poate-l numeşte iar pe lindicul atomic prim ministru şi falimentăm naibii de tot, ca să nu ne mai chinuim.

3 thoughts on “Trăiască statul român ÅŸi ai săi conducători. Åži mu13 Boc”

  1. Nici eu nu cred, mai ales ca PSD-ul era in guvernul care a introdus ineptia de impozit, dar nu prea sunt alte solutii. Am ajuns de unde-am plecat acum 20 de ani.

  2. cea mai mare porcarie impozitul forfetar, iar replica e si mai tare: Cine nu are 500 euro pt plata sa inchida firma ca nu e profitabila….Astia au pierdut contactul cu realitatea, nu mai concep ca exista salarii de 600-700 ron/luna, sunt obisnuiti cu salariile lor de 5000-7000 ron si tanjesc la afaceri gen Casuneanu & CO unde miile de euro sunt folosite la aprinderea trabucurilor :)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.