Skip to content

O minÅ£i, n-o minÅ£i…

Nu ştiu alţii cum fac, dar eu obişnuiesc să mai caut pe Google una-alta când e vorba de sănătate, medicamente, analize etc. În general înainte să mă prezint la locul faptei propriu-zise (cabinet medical, farmacie, laborator de analize, alea).

E, o dată am căutat şi eu după ce am făcut nişte analize la un vestit (şi destul de scump) laborator mioritic… şi-atunci mi-a băgat Google morcovu’! Cu frunze cu tot, că erau nişte analize destul de importante.

Şi-acum stau şi mă perpelesc: să le refac, să nu le refac… o minţi Google, n-o minţi…

analize-gresite

12 thoughts on “O minÅ£i, n-o minÅ£i…”

 1. Cel mai bine e ca de fiecare data cand faci analizele sa te duci la un alt laborator. De obicei practicile astea de a da rezultate analize gresite se practica atunci cand esti deja in baza lor de date (deci la a 2a testare) si decat sa le mai trimita la laborat, prefera sa ia datele din primul test si sa le modifice putin +/- ceva.

 2. @ Luxian : bun, mai faci un rând. Distracţie financiară dublăm dar să zicem că sănătatea merită.
  Rezultate :
  – duble, bune, la fel ->’ :-? de ce nu mi-e bine totuÅŸi ?’
  – duble, rele, la fel -> :(( pregăteÅŸte portofelu’ !
  – diferite -> eee..aici e-aici ! ce faci ? o Å£ii aÅŸa, tot într-o analiză ?

  @ Claus : îţi doresc sănătate maximă, fericire exagerată şi decizii corecte ! :)
  .-= Ultima însemnare a lui irina: Palma şi pumnul =-.

 3. Eu ziceam sa nu faci analizele de doua ori la rand la acelasi cabinet. Nu sugeram sa faca 2 seturi de analize la interval de timp asa mic. De exemplu face anul asta la cabinetul x, iar peste 6 luni – un an, la alt cabinet.

 4. au aratat si la TV ca laboratoarele medicale au primit in ultimul transport substante expirate care se folosesc pentru determinarea analizelor, problema e ca nu au zis cand si daca mai folosesc asa ceva ….

 5. Bai sincer nu cred ca vroiau sa te minta .cred ca aia ori e prosta ori e ..e prosta.Adica ce ar avea de castigat.Da oricum eu mas duce peste ei cu scandal cu niste amenintari ceva si vezi ce iese cere bani inapoi si te duci la alta firma de exemplu Synevo daca aveti:)
  Cu respect,Paula Chirica

 6. Eu le-am facut ultima oara la Medcenter in Iasi si au iesit diferite fata de cele facute acum un an (apropo de cine zicea ca te au in baza de date si fac duplicate). Faza faina e ca le afiseaza pe net in contul tau, asa ca nu trebuie sa pastrezi hartogaraie ca sa iti vezi transaminazele de anul trecut…

  Singura faza suspecta e ca eu am dat sangele undeva la ora 8.30 si primele rezultate au aparut pe net undeva la 11(dimineata)…
  .-= Ultima însemnare a lui Alina: Lady Gaga a cazut si ea pe scena =-.

 7. Citeste rezultatele cautarii , unii zic ca au dat banii degeaba :-”
  .-= Ultima însemnare a lui Thaya: Versuri Thaya – Tonight =-.

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.