Skip to content

Noi vrem respect!

Noi, ăștia care vă citim blogurile de top și vă comentăm articolele, fie ele bune sau vai de mama lor. Noi, ăștia care vă urmărim pe Twitter, ca să fim invitați să vă prestăm felații (probabil duceți dorul). Noi, ăștia pe care-i înjurați pe blogurile voastre care valorează sute de mii de euro, pentru simplul fapt că ne permitem să vă criticăm când o luați pe arătură. Noi, ăștia care vă facem afișările necesare pentru a vă câștiga banii pe care ni-i fluturați pe la nas o dată la 20 de posturi. Noi, idioții care vă comentăm până și advertorialele, deși majoritatea sunt sub orice critică. Noi, retarzii care n-au voie să facă exact ce-ați făcut și mulți dintre voi ca să deveniți celebri.

Noi vrem respect!

Cum ar fi o campanie de genul ăsta pe bloguri? Pe alea mici, pe alea mai mari dar care nu susțin atitudinea mârlănească a unora, pe orice blog care, fie el de rahat sau deosebit de interesant, păstrează totuși o limită a decenței.

Cred că ar fi cel puțin la fel de interesantă ca aia a Realității (de la care am furat și titlul, de altfel). Dar pe-asta n-are cine să o facă, suntem prea ocupați să pupăm inelele în fiecare comentariu, pentru câțiva unici scăpați și către blogurile noastre.


Citeste si...

2 thoughts on “Noi vrem respect!”

  1. ahahaaa foarte buna ideea :) dar iti zic din interactiuni anterioare personale ca “bloggerii mari “+ “sustinatorii” lor zic ca vorbim aiurea daca avem impresia, noi astia nesemnificativi, ca am avea vreo contributie la maretia lor. gen, scoruri prin Zelist, popularizare online si off-, linkuire etc.

    sar si cu linkuri daca vrei dovada :D

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.