Skip to content

Femei care ÅŸi-o trag

femei-care-si-o-trag În ultima vreme se petrece un fenomen îngrijorător: tot mai multă lume caută pe net femei care si-o trag. Pe Google, mai exact. Mă rog, nu ştiu dacă mai multă lume decât acum 5 ani, de exemplu, având în vedere că internetul a fost inventat pentru pr0n şi agaţamente (trebuia să coţăie şi geeku’ de l-a inventat ceva, nu?), cert e că tot mai multă lume ajunge pe blogul ăsta căutând femei care şi-o trag. Şi n-ar fi nicio nenorocire dac-am avea, am face un pustiu de bine şi am da şi altora.

Aşadar, ca să lămurim odată problema asta (sau ca s-o acutizăm, bolduind frumos şi, deci, atrăgând mai multă lume), m-am gândit să redactez o scurtă declaraţie de presă pe care s-o citească tot căutătorul de femei pe net. Iat-o:

Stimaţi co-internauţi, onorate ziare (online sau bune în loc de curpapir),

dintr-o regretabilă eroare, numitul Google (fie el .com sau .ro) îndrumă indivizii în căutare de sex ieftin către acest blog. În numele Comitetului Director al Consorţiului multinaţional aiurea.eu, declar că nu există asemenea specimene în acest spaţiu virtual, şi dac-ar exista ar trece pe la mine mai întâi. Dumneavoastră ajungeţi aici din cauza acestei unelte a diavolului numite Google, care le potriveşte cum vrea el şi vă trimite către femei care trag vânturi, deşi aţi căutat cu totul altceva. Sau poate nu, gusturile sunt atât de variate în domeniu încât nu mă mai miră nimic.

Acestea fiind zise, declarate şi susţinute, vă invit să frunzăriţi acest blog ţinând cont de faptul că NU avem femei care şi-o trag. Acasă poate, pe blog în niciun caz.

Claus Aiurea,

CEO aiurea.eu

7 thoughts on “Femei care ÅŸi-o trag”

  1. se pare draghe Claus Aiurea ca esti un novice sadea ! :d
    faci atata caz de serviciul Google care dupa tine indreapta internautii spre blogul tau de mi se pare tocmai potrivita porecla ce ti-ai ales-o
    m-ai bine dispus cu stupizenia ta asa ca ai totusi o juma’ de bila alba ;)

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.